WaterCircles – det personliga försäkringsbolaget

WaterCircles startades 2010 med visionen att bygga upp ett försäkringsbolag som vi saknade på den svenska marknaden.
Ett försäkringsbolag som:

1. Attraherar kunder som är mindre skadedrabbade än genomsnittet och på så sätt kan erbjuda stabila och lägre priser än de flesta andra försäkringsbolag

Vi har byggt upp ett försäkringsbolag bestående av aktsamma kunder som är rädda om sig själva och sina ägodelar. Det gör att våra kunder inte behöver betala onödigt höga försäkringspremier p.g.a. andra kunders frekventa olyckor och att vi kan erbjuda bra priser.

2. Är tryggt och stabilt

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Bakom oss står nämligen ett av världens största återförsäkringsbolag, Munich Re.

3. Bidrar till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle

Vi är ett av Sveriges miljövänligaste försäkringsbolag. Hos oss hittar du försäkringar märkta med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Vi är även ISO 14001 miljöcertifierade vilket ställer höga krav på vårt miljöarbete.

4. Ger personlig och snabb service

Det är lätt att komma i kontakt med oss. Ringer du svarar vi inom 20 sekunder, du slipper omständliga knappval och långa telefonköer. När de flesta bolag digitaliserar sina kundkontakter gör vi tvärtom.

5. Har konkurrenskraftiga försäkringsvillkor som skapar trygghet

I vår senaste kundundersökning uppgav majoriteten våra förmånliga villkor som ett av de främsta skälen att de valt just oss som försäkringsbolag. Dessutom har konsumenternas.se utsett WaterCircles bilförsäkring till en av de på bästa på marknaden.

6. Erbjuder nöjd-kund-garanti

Vi vill ha kunder som är 100 % nöjda med oss som försäkringsbolag. Därför ger vi våra kunder möjligheten att säga upp sin försäkring när de vill. Uppsägningstiden är endast 30 dagar.

Läs gärna mer om vårt kunderbjudande här. Vi har försäkringar för det mesta som rör dig, din familj och dina ägodelar.