Vill du sänka dina försäkringskostnader?

I så fall, missa inte vårt erbjudande! Om du har försäkringar hos andra bolag och flyttar över dessa till WaterCircles, så ger vi dig ett minst 10 % lägre pris per försäkring jämfört med vad du betalar idag.

Erbjudandet* gäller alla våra försäkringar:

Enda kravet för att du ska få ett minst 10 % lägre pris än vad du betalar idag är att du också försäkrar ditt boende hos oss, om du inte redan har det försäkrat hos WaterCircles förstås. Väljer du oss bidrar du samtidigt till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle. Vi är stolta över att vara ett av Sveriges miljövänligaste försäkringsbolag!

* Erbjudandet gäller vid nytecknande av försäkringar med samma omfattning och innehåll som de försäkringar du har hos ditt nuvarande försäkringsbolag samt endast objekt som vi normalt sett försäkrar. För att ta del av rabatten behöver du ha haft din/dina försäkringar hos ditt nuvarande försäkringsbolag i över ett år.

Varför välja WaterCircles?

1. Dela risk med rätt personer

Försäkring handlar om att skydda sig mot det oförutsedda och skapa trygghet för individen genom att tillsammans med andra dela på risker och kostnader, om något oförutsett inträffar. Kostnaden för varje individ och försäkringspremien beror på de samlade skadekostnader som ett kollektiv av försäkringstagare har. Med andra ord är det mycket viktigt att dela denna risk med personer som inte har för mycket skador om du vill hålla nere dina försäkringskostnader. Vår prissättning är därför anpassad för att attrahera och behålla aktsamma och skötsamma kunder.

2. Vi är trygga

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Förutom att vi som försäkringsbolag verkar i en starkt reglerad och kontrollerad bransch – allt för att skapa trygghet för kunden – har vi ett återförsäkringsavtal med världens största återförsäkringsbolag, Munich Re, som även är en strategisk partner till oss. Läs mer om Munich Re.

3. Vi ger personlig service

Det är alltid lätt att komma i kontakt med oss. Ringer du svarar vi inom 20 sekunder, du slipper omständliga knappval och långa telefonköer. När de flesta bolag digitaliserar sina kundkontakter gör vi tvärtom.

4. Vi har mycket bra försäkringar

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder så bra försäkringar som möjligt – försäkringar med villkor och innehåll som verkligen tål att jämföras. Läs mer på konsumenternas.se.

6. Vi är hållbara

Vi är ett av Sveriges mest miljömedvetna försäkringsbolag. Hos oss hittar du försäkringar märkta med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Vi är även ISO 14001 miljöcertifierade vilket ställer höga krav på vårt miljöarbete.

7. Vi har egen skadereglering

Sedan starten har vi haft en egen skadereglering och vi strävar efter att ge våra skadedrabbade kunder en snabb, personlig och serviceinriktad skadereglering. Vi har ett nätverk av samarbetspartners över hela landet och reglerar över 1 000 skador per månad.

8. Vi har nöjd-kund-garanti

Vi vill ha kunder som är 100 % nöjda med oss, därför ger vi våra kunder möjligheten att säga upp sin försäkring när de vill. Uppsägningstiden är endast 30 dagar. Samtidigt kan vi konstatera att drygt 9 av 10 kunder väljer att förnya sina försäkringar hos oss.

 

Har du frågor om erbjudandet eller om våra försäkringar? Ring oss på 010-4900 999 eller skicka ett mejl till så hjälper våra kunniga rådgivare dig.