Välkommen till WaterCircles och vår försäkring för Tesla i samarbete med AutoMove

Med en försäkring för Tesla hos WaterCircles får du en omfattande och topprankad bilförsäkring med riktigt bra villkor. Skräddarsy din försäkring utefter din bil och din körning. Hos oss kan du teckna bilförsäkring både för din egen bil och för din företagsbil.

Att ha en försäkring för din Tesla hos WaterCircles ger dig förmånen att ha en försäkring med riktigt bra villkor samtidigt som den är miljömärkt och mindre skadlig för miljön. Tesla är bilmärket som sätter miljön och kvalitet i första hand – det gör vi också. När du väljer att köpa en bilförsäkring hos oss får du en försäkring som är miljömärkt med Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval och ett mycket bra skydd om olyckan är framme.

Få 15 % rabatt på din bilförsäkring

Som kund till AutoMove får du 15 % i rabatt när du tecknar en försäkring för Tesla hos WaterCircles. Det gäller både om du tecknar en försäkring för din privata bil eller din företagsbil. Vår försäkring för företagsbilar är utformad och anpassad för tjänsteföretag och gäller för både personbil och lätt lastbil.

Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

⭐ Vår bilförsäkring är rankad som #1 (bland grundprodukter)

⭐ Vår bilförsäkring Superbil får hela 4,4 av 5 i betyg (bland tilläggsprodukter)

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Denna försäkring är miljömärkt med Bra Miljöval Försäkring

Ta reda på vad det kostar att försäkra din bil hos oss

Fyll i uppgifterna om din bil så återkommer vi med ett pris till dig.
Som kund till AutoMove får du 15 % rabatt.

 

 

Kontakta oss

Har du frågor om vår bilförsäkring? Kontakta försäkringsrådgivare Nader Jamaleddine på telefon 08-517 296 29 eller mejl .

I samarbete med 

Försäkra Tesla hos WaterCircles

Har du investerat i en Tesla, en av marknadens ledande tillverkare i utvecklingen av elbilar, och behöver en bra försäkring? Tesla tillverkar elbilar av hög standard och bör försäkras därefter. Försäkra din Tesla hos oss på WaterCircles och få en försäkring som täcker det mesta. Vi erbjuder trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Med vår försäkring Superbil ingår dessutom alla tillägg.

Teckna försäkring för Tesla Model S

Försäkra din Tesla Model S – en av marknadens första renodlade elbilar och den modell som Tesla fick sitt genombrott med. Med vår försäkring för din Tesla S kan du känna dig trygg på vägarna.

Se ditt pris

Teckna försäkring för Tesla Model 3

Tesla Model 3 anses vara en mycket prisvärd modell. Vi kan intyga att du, med en försäkring för din Tesla hos oss på WaterCircles, får maximal trygghet så att du kan fokusera på körglädjen.

Se ditt pris

Teckna försäkring för Tesla Model X

Försäkra din Tesla Model X hos WaterCircles! Tesla Model X är SUV-modellen som rymmer nästan allt – precis som vår försäkring. Du är mån om kvalitet och vill ha det bästa. Vår försäkring Superbil, som inkluderar alla tillägg, är någonting för dig.

Se ditt pris

Halvförsäkring

En halvförsäkring behöver du om du fortfarande har kvar den vagnskadegaranti som följer med nya bilar under en begränsad tid. Med en halvförsäkring får du ersättning för exempelvis stenskottsskador, brand, bärgning, inbrott och maskinskada. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

En helförsäkring är något för dig som inte vill lämna någonting åt slumpen. Den inkluderar allt som ingår i halvförsäkringen samt en vagnskadeförsäkring som ersätter skador som uppstår till följd av exempelvis skadegörelse eller en trafikolycka. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Varför du ska försäkra din Tesla hos WaterCircles

Topprankad

Vår bilförsäkring är rankad som #1, bland grundprodukter, hos Konsumenternas. Den ger dig den tryggheten du behöver ute på vägarna.

Ett Bra Miljöval

Alla våra bilförsäkringar är försedda med miljömärkningen Bra Miljöval. Den fungerar som vanliga försäkringar, men är mindre skadlig för miljön.

Superbil

Du som vill ha största möjliga trygghet och en försäkring med extra allt kan teckna vår försäkring Superbil – finns som både hel- och halvförsäkring.

Försäkra din Tesla - Jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Självrisken är normalt 0 kr. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta - Bilförsäkring för privatpersoner

I tabellen ovan kan du se vad som ingår när du tecknar våra olika bilförsäkringar och hur de skiljer sig åt. Du kan läsa mer i vår förköpsinformation.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. Den ger dig en sammanfattande beskrivning av innehållet i försäkringen och svarar exempelvis på frågor om vad den täcker.

Här kan du läsa de fullständiga försäkringsvillkoren. En skada ersätts alltid enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om din bil skulle skadas eller om du skulle hamna i en bilolycka finns det en självrisk, det vill säga den skadekostnad som du själv behöver stå för.

I ditt försäkringsbrev, och av tabellen ovan framgår grundsjälvrisken. I våra fullständiga villkor kan du se när särskilda självrisker är aktuella. Om flera skador skulle inträffa vid en och samma händelse, och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen – eller om du har andra privata sakförsäkringar tecknade hos oss (som exempelvis hemförsäkring) – behöver du endast betala en självrisk, den högsta. Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Bra att veta - Bilförsäkring för företag

Läs mer i vår förköpsinformation om vad som ingår i din försäkring.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring för företag. En sammanfattande och kortfattad beskrivning av vad som ingår i försäkringen ger dig svar på frågor om exempelvis vad försäkringen täcker.

Här hittar du de fullständiga villkoren för vår bilförsäkring för företag. Om du får en skada ersätts du alltid enligt gällande villkor.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Självrisken är den del av skadekostnaden som du själv får betala i händelse av olycka eller skada på din bil.

Grundsjälvrisken framgår av ditt försäkringsbrev och av tabellen ovan. Ibland gäller särskilda självrisker som då finns angivna under respektive avsnitt i våra fullständiga villkor. Om flera skador inträffar vid samma tillfälle, t.ex. en krock som innebär att bilen även behöver bärgas, då behöver du bara betala en självrisk (den högsta). Om trafikförsäkringen gäller med självrisk måste den alltid betalas utöver annan självrisk.

Läs mer om självrisk och vad det innebär.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice