Är du vår nya bilskadereglerare?

Vi behöver förstärka vårt skadeteam med en erfaren bilskadereglerare. Är du en flexibel och ansvarstagande person med gott omdöme och högt engagemang för ditt arbete? Har du ett eget driv, trivs med att arbeta självständigt och söker efter ett utmanade arbete med varierande uppgifter? Då är detta en spännande möjlighet för dig!

Beskrivning av tjänsten

Som skadereglerare ansvarar du för hela processen från skadeanmälan till ärendet är reglerat och avslutat. Tjänsten innebär utredningsarbete och beslut om ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Du arbetar självständigt men som en viktig del av ett kompetent och erfaret skadeteam. Förutom reglering av försäkringsärenden innehåller arbetet även rådgivning kring skadeärenden och skadeförebyggande arbete till våra kunder och samarbetspartners.

Vem trivs här?

Hos oss har vi en prestigelös, öppen och informell kultur, där stämningen är god och vi hjälper varandra vid behov. Därför måste du vara flexibel och intresserad av att utvecklas även inom andra skadeområden. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och noggrann.

Kompetenser

  • Mins fyra års erfarenhet av bilskadereglering
  • Du är van vid att tala med kunder i telefon.
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Det är en fördel om du har reglerat företagsägd bil.
  • Du har god hand med kunder.

Vi sitter i ljusa lokaler i Kista (Stockholm) med gångavstånd till både tunnelbana och pendeltåg. Måndagar och fredag jobbar vi hemifrån. Tisdag – torsdag är vi på kontoret.

Är du intresserad?

Om du har frågor eller vill söka tjänsten är du välkommen att kontakta Catarina Boijort, Skadechef. Bifoga CV och personligt brev.

Mejl:
Telefon: 070-42 60 655 

Sista ansökningsdag: 2023-11-04

Om WaterCircles

Vi är ett försäkringsföretag som sedan 2010 erbjuder sakförsäkringar till privatpersoner och företag med konkurrenskraftiga villkor och priser samt ett fokus på god service. Vi erbjuder försäkringar under våra egna varumärken WaterCircles, Select och SafeTown. Vi har också medlemsförsäkringar i samarbete med organisationer där vi skräddarsyr försäkringslösningar.

Vi har verksamhet i Sverige och Norge.