Är du vår nya bilskadetekniker?

Vi behöver förstärka vårt skadeteam med en erfaren bilskadetekniker (innetekniker). Är du en flexibel och ansvarstagande person med gott omdöme och högt engagemang för ditt arbete? Har du ett eget driv, trivs med att arbeta självständigt och söker efter ett utmanade arbete med varierande uppgifter? Då är detta en spännande möjlighet för dig!

Beskrivning av tjänsten

I rollen som bilskadetekniker kommer du främst att granska, godkänna och svara på kalkyler och värdera bilar som är mycket skadade.

Arbetet innefattar mycket kontakt med kunder och verkstäder via telefon. En viktig del i kontakten med verkstäderna är att upplysa verkstäderna om att arbeta med återvunna reservdelar. Du kommer att ha ett tätt samarbete med vår andra bilskadetekniker och våra bilskadereglerare.

Vem trivs här?

Hos oss har vi en prestigelös, öppen och informell kultur, där stämningen är god och vi hjälper varandra vid behov. Därför måste du vara flexibel och intresserad av att utvecklas och ta ett stort ansvar.

Vilka erfarenheter värdesätter vi?

  • Erfarenhet av att arbeta med Cabas.
  • Erfarenhet från verkstadsarbete. Du kanske jobbar på en verkstad i dag?
  • Har du erfarenhet av elbilar så är det ett stort plus.
  • Du är van vid att möta kunder och föra diskussioner med verkstäder.

Personlig profil

Vi söker någon som har arbetat ett tag, är självgående och van vid att fatta egna beslut.

Vi sitter i ljusa lokaler i Kista (Stockholm) med gångavstånd till både tunnelbana och pendeltåg. Vi arbetar både från kontoret och hemifrån.

Är du intresserad?

Om du har frågor eller vill söka tjänsten är du välkommen att kontakta Catarina Boijort, Skadechef. Bifoga CV och personligt brev.

Mejl:
Telefon: 070-42 60 655 

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Om WaterCircles

Vi är ett försäkringsbolag som sedan 2010 erbjuder sakförsäkringar till privatpersoner och företag med konkurrenskraftiga villkor och priser samt ett fokus på god service. Vi erbjuder försäkringar under våra egna varumärken WaterCircles, Select och SafeTown. Vi har också medlemsförsäkringar i samarbete med organisationer där vi skräddarsyr försäkringslösningar.

Vi har verksamhet i Sverige och Norge.