Rekommendera oss till dina vänner och få rabatt på dina försäkringar!

Vi vill att det ska löna sig att vara ambassadör. Rekommendationsrabatt är vårt sätt att belöna befintliga kunder som hjälper oss att få ännu fler kunder, genom att rekommendera oss till sina vänner. Många av våra kunder har valt just oss för att de haft en vän eller bekant som rekommenderat WaterCircles till dem. Något vi självklart uppskattar.

Påverka vilka du vill dela risk med

Vad påverkar försäkringspremierna allra mest? Den absolut största kostnadsdrivaren är skadekostnaderna, dvs. de kostnader som uppkommer när försäkringstagarna drabbas av skador. Det är själva grunden och tanken bakom ett försäkringsbolag, att man tillsammans med andra delar risken och delar på de skadekostnader som uppstår. Det är därför vi finns till, vi hjälper våra kunder att skydda sig ekonomiskt när oturen är framme.

Som försäkringstagare bör man fundera på vilka man vill dela risken med och varför det spelar en betydande roll. Vanligtvis är det en mindre andel av kunderna som står för en oproportionerligt stor andel av skadorna. Det är därför viktigt för försäkringskollektivet att kunderna har så låga skadekostnader som möjligt och är aktsamma om sina saker. Har du vänner eller bekanta som du skulle vilja dela risk med? I så fall, rekommendera gärna WaterCircles så hjälper du till att bygga ett ännu bättre försäkringskollektiv som i förlängningen skapar fördelar för dig som kund som exempelvis lägre premier, bättre service, bättre villkor etc.

Bjud in dina vänner

Hur fungerar vår rekommendationsrabatt?

För varje vän du bjuder in som blir kund hos oss, får du 2 % rabatt på dina försäkringar vid nästa förnyelsetillfälle. Det innebär att om du bjuder in fem vänner så får du 10 % rabatt på din totala försäkringspremie. Givetvis behöver dina inbjudna vänner förbli kunder för att du även fortsatt ska få samma rabatt. Storleken på din rekommendationsrabatt kommer du att kunna se på din försäkringsöversikt vid nästa försäkringsförnyelse. Du kan få upp till 20 % rabatt per år.

Dina vänner får 10 % rabatt

Förutom att du tjänar på att rekommendera så gör också dina vänner det! De får nämligen 10 % rabatt på sin första försäkring hos oss om de uppger ditt namn.

Bjud in dina vänner och få rabatt!

Fyll i dina personuppgifter och uppge namn samt telefonnummer till de vänner du vill bjuda in så kontaktar vi dem så snart som möjligt.

  • Mina kontaktuppgifter
  • Jag vill bjuda in följande vänner: