WaterCircles – det personliga och hållbara försäkringsbolaget

WaterCircles startades 2010 och vi har idag runt 40 000 kunder i Sverige. Vi är ett relativt okänt varumärke, en medveten strategi då vi valt att inte marknadsföra oss brett. Så vilka är vi och varför kan vi vara ett intressant alternativ för just dig?

1. Vi är selektiva

Vi vänder oss till kunder som vi bedömer vara bra – kunder som statistiskt är ”normaldrabbade” av skador, som äger sitt boende och bor i ett ur skadesynpunkt bra område. På det sättet kan vi skapa ett bättre försäkringskollektiv och ett bättre erbjudande avseende priser, villkor och service. Har vi hört av oss till dig så tillhör du den kategorin.

2. Vi är trygga

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Förutom att vi som försäkringsbolag verkar i en starkt reglerad och kontrollerad bransch – allt för att skapa trygghet för kunden – har vi ett återförsäkringsavtal med världens största återförsäkringsbolag, Munich Re, som även är en strategisk partner till oss. Läs mer om Munich Re.

3. Vi ger personlig service

Det är alltid lätt att komma i kontakt med oss. Ringer du svarar vi inom 20 sekunder, du slipper omständliga knappval och långa telefonköer. När de flesta bolag digitaliserar sina kundkontakter gör vi tvärtom.

4. Vi har mycket bra försäkringar

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder så bra försäkringar som möjligt – försäkringar med villkor och innehåll som verkligen tål att jämföras. Läs mer på konsumenternas.se.

5. Vi är prisvärda

Tillhör man vår målgrupp (se p.1 ovan) så är vi alltid mycket konkurrenskraftiga vad gäller pris.

6. Vi är hållbara

Vi är ett av Sveriges mest miljömedvetna försäkringsbolag. Hos oss hittar du försäkringar märkta med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Vi är även ISO 14001 miljöcertifierade vilket ställer höga krav på vårt miljöarbete.

7. Vi har egen skadereglering

Sedan starten har vi haft en egen skadereglering och vi strävar efter att ge våra skadedrabbade kunder en snabb, personlig och serviceinriktad skadereglering. Vi har ett nätverk av samarbetspartners över hela landet och reglerar över 1 000 skador per månad.

8. Vi har nöjd-kund-garanti

Vi vill ha kunder som är 100 % nöjda med oss, därför ger vi våra kunder möjligheten att säga upp sin försäkring när de vill. Uppsägningstiden är endast 30 dagar. Samtidigt kan vi konstatera att drygt 9 av 10 kunder väljer att förnya sina försäkringar hos oss.

 

Anpassade försäkringar för dig med solceller

Vi erbjuder dig som har en fastighet med solceller en anpassad försäkring för att ge dig och ditt hus det skydd ni behöver. Med våra villa- och fritidshusförsäkringar får du ett komplett skydd för din solcellsanläggning och ersättning vid bl.a. stöld av solceller och skador orsakade av vädrets makter. Den ger dig också ersättning vid förlorad elproduktion p.g.a. skador som gör att du inte kan använda din solcellsanläggning. Våra försäkringar för villa och fritidshus är båda märkta med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval vilket innebär att du också bidrar till ett mer hållbart samhälle när du väljer oss.

15 % rabatt

Just nu ger vi dig som solcellsägare 15 % rabatt på våra villa- och fritidshusförsäkringar! Ring oss eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan för att ta del av erbjudandet.

Är du intresserad av att veta mer om våra försäkringar anpassade för dig med solceller? Eller vill du få ett prisförslag? Ring till oss på 010-4900 999 så hjälper våra kunniga rådgivare dig. Det går också bra att fylla i en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig vid den tid du önskar.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • :