Vill du spara både tid och pengar?

Se då till att laga din stenskottsskada på vindrutan i tid. Om du drabbas är det nämligen viktigt att du lagar skadan så fort du kan. Väntar du kan skadan förvärras, vilket innebär att du riskerar att behöva byta hela rutan. Varken bra för miljön eller plånboken.

En stenskottsskada tar cirka 30 minuter att laga och kostar dig 0 kr i självrisk. Om du däremot väntar tills stenskottet inte längre går att laga så måste du istället byta hela vindrutan. Då behöver verkstaden ofta behålla bilen en hel dag och det kommer att kosta dig 1 500 kr i självrisk. Du sparar alltså både tid och pengar på att laga stenskottet så fort du drabbas.

Får du en glasskada vill vi att du omgående vänder dig till våra samarbetspartners Carglass eller Ryds Bilglas så hjälper de dig.

Boka tid hos Carglass och Ryds Bilglas här

I väntan på att du får din glasskada lagad så bör du täcka över skadan med ett stenskottsplåster. Du kan beställa stenskottsplåster kostnadsfritt här. Vi rekommenderar dig att alltid ha några stenskottsplåster i din bil så du har dem nära till hands om du råkar ut för ett stenskott.

Kontakta oss på WaterCircles om du har några frågor och glöm inte att hålla ett betryggande avstånd till bilen framför dig.