Välkomsterbjudande – 20 % rabatt på din nästa försäkring hos oss!

Du kan välja fritt bland alla våra attraktiva och prisvärda försäkringar.*

Vill du ta del av rabatten eller få en kostnadsfri försäkringsrådgivning, ring någon av våra kunniga rådgivare på 010-4900 999 så hjälper vi dig. Vi svarar alltid inom 20 sekunder. Det går också bra att fylla i vårt kontaktformulär här nedan så kontaktar vi dig vid en tid som passar dig.

Erbjudandet gäller dig som är nybliven bilförsäkringskund hos oss, t.o.m. 2021-12-31 och avser nytecknande av ytterligare en försäkring.

 

Varför välja WaterCircles?

1. Dela risk med rätt personer

Försäkring handlar om att skydda sig mot det oförutsedda och skapa trygghet för individen genom att tillsammans med andra dela på risker och kostnader, om något oförutsett inträffar. Kostnaden för varje individ och försäkringspremien beror på de samlade skadekostnader som ett kollektiv av försäkringstagare har. Med andra ord är det mycket viktigt att dela risk med personer som inte har för mycket skador om du vill hålla nere dina försäkringskostnader. Vår prissättning är därför anpassad för att attrahera och behålla aktsamma och skötsamma kunder. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder prisvärda försäkringar med riktigt bra villkor.

2. Vi är trygga

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Förutom att vi som försäkringsbolag verkar i en starkt reglerad och kontrollerad bransch – allt för att skapa trygghet för kunden – har vi ett återförsäkringsavtal med världens största återförsäkringsbolag, Munich Re, som även är en strategisk partner till oss. Läs mer om Munich Re.

3. Vi ger personlig service

Det är alltid lätt att komma i kontakt med oss. Ringer du svarar vi inom 20 sekunder, du slipper omständliga knappval och långa telefonköer. När de flesta bolag digitaliserar sina kundkontakter gör vi tvärtom.

4. Vi har mycket bra försäkringar

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder så bra försäkringar som möjligt – försäkringar med villkor och innehåll som verkligen tål att jämföras. Läs mer på konsumenternas.se.

6. Vi är hållbara

Vi är ett av Sveriges mest miljömedvetna försäkringsbolag. Hos oss hittar du försäkringar märkta med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Vi är även ISO 14001 miljöcertifierade vilket ställer höga krav på vårt miljöarbete.

7. Vi har egen skadereglering

Sedan starten har vi haft en egen skadereglering och vi strävar efter att ge våra skadedrabbade kunder en snabb, personlig och serviceinriktad skadereglering. Vi har ett välutvecklat nätverk av samarbetspartners över hela landet och reglerar över 1 000 skador per månad.

8. Vi har nöjd-kund-garanti

Vi vill ha kunder som är 100 % nöjda med oss, därför ger vi våra kunder möjligheten att säga upp sin försäkring när de vill. Uppsägningstiden är endast 30 dagar. Samtidigt kan vi konstatera att årligen väljer 9 av 10 kunder att förnya sina försäkringar hos oss.

 

Fyll gärna i dina uppgifter så ser vi till att kontakta dig vid den tid du önskar.

Vänligen välj en tid måndag till fredag mellan kl 8.15-16.45.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • :