Hem      Bonusprogram   

Rekommendationsbonus

Rekommendera oss till dina vänner och få pengar på ditt självriskkonto och rabatt på dina försäkringar!

Läs mer Bjud in dina vänner

Ta del av vårt rekommendationsprogram

Vi vill att det ska löna sig att vara ambassadör. Rekommendationsbonus är vårt sätt att belöna befintliga kunder som hjälper oss att få ännu fler kunder, genom att rekommendera oss till sina vänner. Många av våra kunder har valt just oss för att de haft en vän eller bekant som rekommenderat WaterCircles till dem. Något vi självklart uppskattar. Vi vill därför ge något tillbaka genom vårt rekommendationsprogram.

Påverka vilka du vill dela risk med

Vad påverkar försäkringspremierna allra mest? Den absolut största kostnadsdrivaren är skadekostnaderna, dvs. de kostnader som uppkommer när försäkringstagarna drabbas av skador. Det är själva grunden och tanken bakom ett försäkringsbolag, att man tillsammans med andra delar risken och delar på de skadekostnader som uppstår. Det är därför vi finns till, vi hjälper våra kunder att skydda sig ekonomiskt när oturen är framme.

Som försäkringstagare bör man fundera på vilka man vill dela risken med och varför det spelar en betydande roll. Vanligtvis är det en mindre andel av kunderna som står för en oproportionerligt stor andel av skadorna. Det är därför viktigt för försäkringskollektivet att kunderna har så låga skadekostnader som möjligt och är aktsamma om sina saker. Har du vänner eller bekanta som du skulle vilja dela risk med? I så fall, rekommendera gärna WaterCircles så hjälper du till att bygga ett ännu bättre försäkringskollektiv som i förlängningen skapar fördelar för dig som kund som exempelvis lägre premier, bättre service, bättre villkor etc.

Bjud in dina vänner

Rekommendationsbonus = Rekommendationsrabatt + Pengar på ditt självriskkonto

WaterCircles rekommendationsbonus ger dig rabatt på dina försäkringar och även pengar på ditt självriskkonto. Pengar som du kan använda om du råkar ut för en skada och behöver betala självrisk. Bonusen får du när dina inbjudna vänner blir kunder hos oss. På ”Mina sidor” kan du se hur mycket rabatt du kommer att få vid din nästa förnyelse av dina försäkringar och hur mycket pengar du har på ditt självriskkonto.

Rekommendationsrabatt

För varje vän du bjuder in som blir kund hos oss, får du 2 % rabatt på dina försäkringar vid nästa förnyelsetillfälle. Det innebär att om du bjuder in fem vänner så får du 10 % rabatt på din totala försäkringspremie. Givetvis behöver dina inbjudna vänner förbli kunder för att du även fortsättningsvis ska få samma rabatt. Storleken på din rekommendationsrabatt kommer du att kunna se på din försäkringsöversikt vid nästa försäkringsförnyelse samt på ”Mina sidor”. Du kan bjuda in upp till tio nya kunder per år.

Pengar på ditt självriskkonto

Förutom rekommendationsrabatt får du även pengar på ditt självriskkonto när dina vänner blir kunder hos oss (gäller fr.o.m. 12 juni 2023). Det innebär:

  • För varje inbjudan som leder till att en av dina vänner blir kund, får du 500 kr på ditt självriskkonto.
  • Din vän som blir kund får också 500 kr på sitt självriskkonto, det innebär att ni båda tjänar på rekommendationsbonusen.
  • Om du önskar säga upp dina försäkringar hos oss och inte längre vill vara kund, förlorar du dina intjänade rabatter och pengarna på ditt självriskkonto.
  • Maxbeloppet som du kan ha på ditt självriskkonto är 25 000 kr (du kan få max 5 000 kr per år).
  • Om du råkar ut för en skada och behöver betala självrisk så kommer pengarna att automatiskt dras från ditt självriskkonto.
  • Du kan inte använda pengarna på ditt självriskkonto till glasskador eller vägassistans/räddning.

Dina vänner får 10 % rabatt

Förutom att du tjänar på att rekommendera så gör också dina vänner det! De får nämligen 10 % rabatt på sin första försäkring hos oss om de uppger ditt namn.

Bjud in dina vänner och ta del av vår rekommendationsbonus!

Fyll i dina personuppgifter, din försäkringsrådgivare och uppge namn samt telefonnummer till de vänner du vill bjuda in så kontaktar vi dem så snart som möjligt. Det är viktigt att du förbereder dina vänner på att de kommer att bli kontaktade av WaterCircles.

*” anger obligatoriska fält

Mina kontaktuppgifter och försäkringsrådgivare


Jag vill bjuda in följande vänner: