Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta på ett försäkringsföretag som värnar om en bättre miljö och framtid? Ett företag där det är högt i tak och där du själv har möjlighet att påverka och utvecklas? Då har du hittat rätt! Vi är måna om att alltid göra vårt bästa och att alltid ge hög service med en personlig touch.

Kort om oss

Vi är försäkringsföretaget som erbjuder privatpersoner konkurrensstarka försäkringar med mycket god service. Vi erbjuder försäkringar under det egna varumärket WaterCircles och genom våra partnersamarbeten där vi erbjuder skräddarsydda medlemsförsäkringar under olika varumärken.

Vi har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och har en stark miljöinriktning på företaget. Bland annat är vi i Sverige miljöcertifierade enligt ISO 14001 och har miljömärkningen Bra Miljöval på våra försäkringar för bil, villa och fritidshus. I Sverige är vi ensamma om att vara både miljöcertifierade som företag och erbjuda Bra Miljövalsmärkta försäkringar.

Lediga tjänster

Just nu (september 2018) söker vi:

Skadereglerare med ansvar för byggskador

Vi söker en ny medarbetare till vår lilla skadegrupp, som i dagsläget består av fem medarbetare. Gruppen arbetar med alla typer av skador och ditt ansvarsområde kommer att vara byggskador.

Fördelen hos oss är att tjänsten även innehåller reglering av andra typer av skador och därmed blir väldigt variationsrik. Bolaget har en kraftig tillväxt och satsar hårt på sin skadeavdelning där stora möjligheter finns för bl.a. vidareutbildningar. Glädje på arbetsplatsen och ett arbetsklimat med stort hjärta är också avgörande för att vi ska kunna fortsätta utvecklas och nå nya framgångar tillsammans. Vi är ett gott gäng som har väldigt kul på jobbet!

 

Tjänsten 

Som skadereglerare hos oss ansvarar du för regleringen av byggskador mot privatperson och du reglerar ärenden i enlighet med våra försäkringsvillkor. Du har ansvar för hela skadeprocessen från det att skadan inkommer via telefon,mail eller webb till dess att ärendet är slutreglerat. Du kombinerar med tjänsten reglering av bil- och hemskador.

 

Vem är du? 

Vi ser gärna att du har några års vana från branschen och vill komma till ett mindre bolag där ditt arbete både syns och framförallt är viktigt för företaget. Har du erfarenhet av byggskador är det meriterande.

Tjänsten innebär mycket kommunikation med såväl externa som interna kontakter och därför vill vi att du har god förmåga att uttrycka dig enkelt och väl på framförallt svenska men även på engelska. Du har förmågan att lära dig och sätta dig in i olika affärssystem. Du är engagerad, van att fatta självständiga beslut men samtidigt en lagspelare som ser till gruppens bästa. I rollen är det viktigt att du är flexibel och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

* Start: Oktober 2018 eller enligt överenskommelse
* Arbetstider: Vardagar kl.08:00-16:45
* Omfattning: Heltid
* Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Ansökan sker till cl@watercircles.se. Du är även varmt välkommen att skicka ett email vid eventuella frågor!

 

För övriga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Alla uppgifter behandlas självklart konfidentiellt.

Arbetsplatsen med högt i tak – där du har möjligheten att påverka!

Jobba med miljömärkta försäkringar på ett miljöcertifierat företag.

Möjlighet att utvecklas och jobba efter högt uppsatta mål.