Lucas
Försäkringsrådgivare

Om Lucas

Lucas arbetar som försäkringsrådgivare och säljare på WaterCircles och har flera års erfarenhet av att arbeta inom kundservice och försäljning.

När Lucas hörde talas om WaterCircles tyckte han att det lät som ett spännande företag och fick intrycket av ett mer nytänkande och personligt försäkringsbolag. Ett bolag som verkade sätta varje individ i fokus och med en mer skräddarsydd försäkringslösning utifrån kundens specifika behov. Dessutom gillade han företagets miljöprofilering som han tyckte kändes väldigt rätt i tiden. Idag har Lucas arbetat på WaterCircles i snart två år och ingår i ett större team som arbetar med försäljning, rådgivning och kundservice.

– Jag värdesätter verkligen den dagliga kontakten med kunderna. Min huvudsakliga uppgift är att hitta den bästa försäkringslösningen utifrån varje enskild person och att skapa en trygghet och ett lugn om en olycka skulle inträffa. En viktig del är också att se till att våra kunder generellt är rätt försäkrade och inte betalar för mycket för sitt försäkringsskydd.

Det bästa med att arbeta på WaterCircles tycker Lucas är att det är så många duktiga, erfarna och kompetenta medarbetare på företaget. Dessutom tycker han att det känns bra att med gott samvete kunna erbjuda riktigt bra försäkringar.

– Jag brinner verkligen för att kunna ge våra kunder en personlig service och att hjälpa dem i den inte helt lätta försäkringsdjungeln. Att få ge råd och rekommendationer och hitta lösningar som är gynnsamma för kunden är fantastiskt roligt.