Hem      Om oss   

Välkommen till oss på
Förmedlad Affär

Vi hjälper dig som försäkringsförmedlare att ta fram offerter på försäkringar för företagsbilar för små och medelstora företag. Du når oss via mejl och telefon, vardagar kl 8.15-16.30.

Läs mer

Vi erbjuder

 • Försäkringar för företagsmotor – personbil, lätt lastbil och släp (här ser du vad som ingår i våra bilförsäkringar)
 • Försäkringar för företagsägd husbil och husvagn (gäller i samlingsavtal)
 • Försäkringar för oregistrerade fordon
 • En egen Key Account Manager
 • Enskilda bevis
 • Samlingsavtal
 • Och mycket mer!

Kontakta oss

Telefon: 010-4900 999
Mejl: formedlare@watercircles.se

Vi som jobbar med Förmedlad Affär

Helena Hård

Försäljningschef,
Förmedlad Affär

Skicka e-post
070-687 60 10

Lucas Matteoli

Key Account Manager,
Förmedlad Affär

Skicka e-post
073-597 09 15

Anni Johnsson

Account Coordinator,
Förmedlad Affär

Skicka e-post

Stefan Veljkovic

Account Coordinator,
Förmedlad Affär

Skicka e-post

Hos oss får du

 • Personlig service
  Vi tycker om att tala med våra kunder – hos oss får du alltid en personlig service.
 • Snabba svar
  Du får svar inom 24 h när du ber om en offert från oss.
 • Spetskompetens inom motor
  Våra skadereglerare har lång erfarenhet av motorskador.

Jämför innehållet i våra bilförsäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se alla våra bilförsäkringars omfattning.

TrafikförsäkringHalvförsäkringSuperbil HalvförsäkringHelförsäkringSuperbil Helförsäkring
När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller med 1 000 kr i självrisk.
Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.
---
Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.
---
Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.
---
Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av el-/hybridbil. Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. För Superbil gäller högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. För Miljöbilsförsäkring gäller högst 12 år eller har körts högst 17 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil. Om bilen har körts mer än 8 000 mil och upp till 12 000 mil är självrisken 5 000 kr. Om bilen har körts mer än 12 000 mil är självrisken 8 000 kr.
---
Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.
---
Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.
---
Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.
---
Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).
---
Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.
---------
Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vid hyra av bensin-/dieselbil betalar vi 75 % av dygns- och kilometerkostnaden. Vid hyra av el- eller hybridbil betalar vi 90 % av dygns- och kilometerkostnaden.
---TilläggTillägg
Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.
---TilläggTillägg
Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskin- och elektronikskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn vid hyra av bensin-/dieselfordon om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil. Vid hyra av el- eller hybridbil får du ersättning i upp till 5 dygn.
---TilläggTillägg

Scrolla till höger i tabellen för att se alla våra bilförsäkringars omfattning.