Försäkringar

Vi erbjuder försäkringar som är snälla mot miljön. Våra bilförsäkringar är dessutom topprankade hos Konsumenternas försäkringsbyrå. Våra miljömärkta och miljösmarta försäkringar fungerar precis som andra försäkringar. För dig blir skillnaden minimal, men för miljön gör ditt val av försäkring stor skillnad.

Våra miljösmarta försäkringar

Vanliga, men ändå annorlunda

Om du råkar ut för en skada är detta några exempel på de saker som gör våra försäkringar lite annorlunda och bättre för miljön än andra:

  • Bilverkstaden vi anlitar har vi valt ut för dess miljöarbete.
  • Behöver du en lånebil medan din är på verkstaden, så blir det en miljöbil.
  • Behöver ditt hus renoveras anlitar vi byggfirmor och hantverkare som är noga med miljön. Helst ska även de vara miljömärkta.
  • När det går väljer vi att reparera framför att köpa nytt – så länge slutresultatet blir detsamma.

Miljömärkta försäkringar

Vår Bilförsäkring, Villaförsäkring, Fritidshusförsäkring och Företagsbilförsäkring är så pass mycket bättre för miljön än andra att de har blivit miljömärkta med Naturskyddsföreningens miljömärke Bra Miljöval. Att inte alla våra försäkringar är märkta med Bra Miljöval, beror helt enkelt på att det inte går. Naturskyddsföreningen har än så länge bara tagit fram kriterier för bil-, villa- och fritidshusförsäkringar. Men vi agerar så miljösmart vi bara kan för alla våra försäkringar ändå.

Superförsäkringar

När det gäller Bilförsäkring, Villaförsäkring och Hemförsäkring kan du för ett extra bra skydd välja att teckna någon av våra superförsäkringar. Då ingår bland annat flera av våra tilläggsförsäkringar som ger dig en riktigt bra försäkring. Läs mer om och jämför vår Bilförsäkring, Villaförsäkring och vår Hemförsäkring.

Fyll i formuläret så kontaktar vi
dig med prisförslag