Marina
Ekonomiansvarig

Hej Marina! Berätta om ditt jobb på WaterCircles.

Jag arbetar som ekonomiansvarig för våra bolag i Sverige, det innebär att jag är ansvarig för att vår redovisning och rapportering följer de lagar och regler som finns. Rollen innebär även utveckling av nya processer och funktioner i vårt ekonomisystem för att så bra som möjligt hjälpa våra kunder och medarbetare kring ekonomifrågor.

Vad gjorde dig intresserad av att jobba på WaterCircles?

Efter flera år som konsult var jag redo att ta mig an utmaningen att jobba på ett företag där man kan påverka sin vardag och i realtid jobba med bokföringen. De utvecklingsmöjligheter som finns i ett växande bolag som WaterCircles lockade då jag såg en framtid där jag kunde växa i min yrkesroll och påverka de beslut som berör min vardag. WaterCircles miljötänk som genomsyrar hela verksamheten påverkade också mitt beslut. Vi har endast en planet och det är viktigt att vi alla försöker påverka vårt sätt att arbeta så att vår klimatpåverkan minimeras.

Kan du beskriva en bra dag på jobbet?

En bra dag är när vi har tagit fram och implementerat nya processer som förenklar våra kunders, rådgivares och skadereglerares vardag. Alla funktioner på ett bolag påverkar våra kunders upplevelse av oss. Om vi på ekonomi kan bidra till att vi får ännu fler nöjda kunder så har vi lyckats. Jag älskar samarbete, så när jag tillsammans med mina kollegor på andra avdelningar har löst en kunds problem på ett bra sätt, då går jag hem med ett leende på läpparna och känner att jag har haft en bra dag på jobbet.

Vad gör att du trivs på WaterCircles?

Jag har fantastiska kollegor som har både erfarenhet och idéer som bidrar till att förgylla min vardag. Att tillsammans med mina kollegor arbeta för att våra kunder får en bra upplevelse av oss som bolag är både roligt och spännande. WaterCircles är ett mindre bolag vilket medför att jag har kontakt med kollegor från olika avdelningar. Det gör att jag hela tiden lär mig nya saker inom försäkring och tillsammans med möjligheten att kunna utvecklas i min yrkesroll i ett bolag under tillväxt gör WaterCircles till en mycket bra arbetsplats.