Nader, Försäkringsrådgivare

Hej Nader! Berätta om ditt jobb på WaterCircles.

Som försäkringsrådgivare är min huvudsakliga uppgift att hjälpa våra kunder att välja rätt försäkringsskydd som passar just deras behov, så de kan känna sig trygga om något händer. Att arbeta som försäkringsrådgivare på WaterCircles är både spännande och fartfyllt. Det är en arbetsroll som passar människor som mig – alltså älskar försäljning! Som försäkringsrådgivare hanterar du flera arbetsuppgifter samtidigt men huvudfokus ligger alltid på att ge våra kunder en personlig service. Jag har på så sätt fått många lojala kunder som jag haft nöjet att hjälpa under en lång tid. På WaterCircles har jag möjlighet att påverka min lön, utveckling och produktivitet på ett konkret och betydande sätt. Det är något jag verkligen uppskattar.

Vad gjorde dig intresserad av att jobba på WaterCircles?

Först och främst ville jag påbörja en karriär inom försäkringsbranschen som var ny för mig. Det kändes lockande att arbeta med försäljning av den sortens viktiga produkter som vi alla behöver och som kan ha en väldigt stor påverkan på människors liv. Att det blev just WaterCircles hade till stor del att göra med deras arbetsmodell – att du som medarbetare bär det störta ansvaret för din egen inkomst och för att lyckas. Dessutom tar WaterCircles sitt hållbarhetsansvar på största allvar. De uppmuntrar, liksom jag, den gröna omställningen och jag som anställd är stolt över att vara en del av det viktiga arbetet.

Kan du beskriva en bra dag på jobbet?

En bra dag innebär att det har varit en hög aktivitetsnivå, en positiv atmosfär på kontoret, att jag hanterat många utmanande situationer på ett bra sätt och att jag framgångsrikt kunnat hjälpa både befintliga och nya kunder. För mig är det alltid upplyftande om jag lyckas genomföra viktiga affärer och ärenden för både kunderna och företaget.

Vad gör att du trivs på WaterCircles?

Jag anser att jag är lyckligt lottad som får vara en del av WaterCircles fantastiska team där arbetsmiljön är både trivsam och professionell. Att få komma till en arbetsplats där majoriteten av mina kollegor befinner sig i samma livsfas och där flera blivit mina vänner, påverkar givetvis att jag trivs så bra. Fördelen med att vara på ett mindre försäkringsbolag, så som WaterCircles, är att min röst som medarbetare verkligen blir hörd och att jag får vara med och påverka på riktigt. WaterCircles är en arbetsgivare som bryr sig om min framtid och möjliggör min karriärutveckling.