Kim
Underwriter

Hej Kim! Berätta om ditt jobb på WaterCircles.

Jag är Underwriter för företagsmotor, vilket innebär att jag räknar på större avtal för företags samtliga fordon. Man kan säga att jag beräknar risken för WaterCircles att försäkra varje enskilt fordon. Jag jobbar med vår mäklardisk men även med vår privata kundserviceavdelning med olika ärenden, vilket gör mitt arbete väldigt varierande och spännande.

Vad gjorde dig intresserad av att jobba på WaterCircles?

Jag hörde att WaterCircles skulle starta upp en mäklardisk och börja erbjuda fordonsförsäkringar för företag. Det väckte mitt intresse och jag såg det som en väldigt spännande resa att vara med på, då jag tidigare jobbat mycket med företagsförsäkringar. Dessutom fångade WaterCircles stora miljöfokus mitt intresse och gjorde företaget till ett givet val.

Kan du beskriva en bra dag på jobbet?

Jag tycker om att få jobba med alla typer av fordon så varje dag är en bra dag. En extra bra dag på jobbet är dock när det blir lite spännande utmaningar i det dagliga arbetet. Så när jag får lösa dessa utmaningar känns det extra kul. Och om jag sedan lyckas få med mig en välfylld matlåda hemifrån till lunch gör det inte dagen sämre.

Vad gör att du trivs på WaterCircles?

Jag gillar att WaterCircles är ett lite mindre och mer familjärt företag där man kan vara med och påverka väldigt mycket. Det är högt i tak och kollegorna är mer som vänner. Vi har väldigt kul tillsammans och det tycker jag är viktigt – då blir arbetet roligare och det blir lättare att leverera en riktigt god service till våra kunder.