Är du kund hos Tydliga?

Välkommen till WaterCircles och våra prisvärda försäkringar för dig som är anställd hos ett företag som är kund hos Tydliga.

Få pris

Försäkringar för dig som värderar personlig service

Är du ute efter skräddarsydda försäkringar anpassade efter just dig och dina behov och som samtidigt ger dig den trygghet och säkerhet som du behöver? Är pris, konkurrenskraftiga villkor och personlig service viktigt för dig när du väljer försäkringsbolag? Då har du kommit helt rätt och är varmt välkommen att teckna dina försäkringar hos oss!

Vi har försäkringar för ditt boende, dina fordon och för olycksfall, försäkringar som ger dig ett omfattande skyddsnät inför oförutsedda händelser och som även är snälla mot plånboken.

Erbjudande

Som kund får du:

 • 20 % i samlingsrabatt hos oss
 • Ett minst 10 % lägre pris på dina privatförsäkringar jämfört med vad du betalar idag (om du haft färre än två skador – innefattar ej glasskador på bil, och haft dina försäkringar i över ett år hos ditt nuvarande bolag). Erbjudandet gäller försäkringar med samma omfattning och innehåll som de försäkringar du har hos ditt nuvarande försäkringsbolag.*

*WaterCircles teckningsregler gäller.

Varför välja WaterCircles?

 • Tryggt försäkringsbolag
  Vi har funnits i över 10 år, har ca 65 000 kunder och ett strategiskt samarbete med världens största återförsäkringsbolag, Munich Re.
 • Topprankade försäkringar av Konsumenternas Försäkringsbyrå
 • Personlig rådgivning och service
  Som kund får du tillgång till personlig rådgivning och vi svarar inom 20 sekunder när du ringer.
 • Inga långa bindningstider
  Vi har endast 30 dagars uppsägningstid.

Läs gärna mer om vårt erbjudande till dig som kund här.

Med våra försäkringar kan du känna dig trygg

Vi erbjuder försäkringar för dig, din familj, ditt boende och dina ägodelar. Se våra försäkringar

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

*” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 150 MB.
Om du inte har dina försäkringshandlingar till hands för att ladda upp kan du här beskriva vad du önskar för försäkringsförslag, t.ex. en helförsäkring för din bil med regnr: ABC123 osv.