Hem      Kundservice      Bra att veta   

Betalningsalternativ för privatkunder

Du väljer själv hur du vill betala dina försäkringar hos oss – helår, halvår eller månadsvis och om du vill betala med E-faktura, via autogiro eller Kivra.

Läs mer

Helst vill vi inte skicka några pappersfakturor med posten eftersom det innebär en större miljöbelastning med både utskrifter och transporter. Om du verkligen vill ha din faktura hemskickad så går det bra, men då tillkommer en fakturaavgift på 35 kr per faktura.

Vi vill dock göra dig uppmärksam på att om du är ny försäkringstagare hos oss, så behöver du betala den första månaden manuellt med den faktura som kommer att skickas hem till din postadress. Betalas inte premien inom rätt tid så tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr.

Se samtliga fakturaavgifter och betalningsalternativ nedan.

Ansök om autogiro

Välj ett av följande alternativ:

  • Snabbt: Logga in på din internetbank och anslut WaterCircles Försäkring (BG 704-7301) som mottagare. Som betalarnummer anger du personnummer på försäkringstagaren.
  • Lite långsammare: Fyll i denna autogiroansökan och skicka in den till oss – vi står för portot. Du kan även spara ner ansökan, fylla i, signera, scanna in och mejla in den direkt till info@watercircles.se. Kom ihåg att du alltid måsta skriva under den!

Observera att det tar cirka en vecka för en ansökan att bli godkänd.

Anmäl E-faktura

Logga in på din internetbank och anmäl att du i fortsättningen vill ha E-faktura från oss. Instruktioner om hur du går tillväga finns på din banks hemsida.

Kivra

Är du som kund ansluten till Kivra kommer dina fakturor automatiskt att skickas till din digitala brevlåda. Om du mot förmodan skulle vilja ta emot pappersfakturor från oss, trots att du är ansluten till Kivra, så behöver du själv avanmäla dig från försändelser från WaterCircles genom att logga in i Kivra.

Betalningsalternativ och fakturaavgifter

Betalningsmetod: Helår Halvår* Månad
Autogiro 0 kr 0 kr 0 kr
E-faktura 0 kr 0 kr 10 kr
Faktura (post) 35 kr 35 kr 35 kr
Kivra 0 kr 0 kr 10 kr

*Vid halvårsbetalning tillkommer en kostnad på 3 % av din årspremie, oavsett betalningssätt.

Vill du ha en inbetalningsavi?

Du har kanske märkt att vi inte längre har inbetalningsavier på våra fakturor. Om du fortsatt önskar att använda dig av en sådan så får du gärna skriva ut din inbetalningsavi här.

Ifall du inte har möjlighet att skriva ut den på egen hand, fyll i nedan formulär så skickar vi den till dig via post.

*” anger obligatoriska fält