Välkommen till WaterCircles och våra prisvärda försäkringar för dig som är kund hos

Är du ute efter skräddarsydda försäkringar anpassade efter just dig och dina behov och som samtidigt ger dig den trygghet som du behöver? Är pris, konkurrenskraftiga villkor och personlig service viktigt för dig när du väljer försäkringsbolag? Då har du kommit helt rätt och är varmt välkommen att teckna dina försäkringar hos oss!

Vi erbjuder i samarbete med Max Matthiessen försäkringar för ditt boende, dina fordon och för olycksfall. Våra försäkringar ger dig ett omfattande skyddsnät inför oförutsedda händelser och är även snälla mot plånboken.

Unikt erbjudande

Om du har haft färre än två försäkringsskador de senaste två åren (innefattar ej glasskador på bil) så kommer vi att erbjuda dig ett minst 10 % lägre pris än vad du betalar idag för dina försäkringar (om du haft dina försäkringar i över ett år hos ditt försäkringsbolag). Erbjudandet gäller försäkringar med samma omfattning och innehåll som de försäkringar du har hos ditt nuvarande försäkringsbolag. Dessutom får du upp till 20 % rabatt om du samlar dina försäkringar hos oss.

Därför ska du försäkra dig hos WaterCircles

  1. Selektivt bolag – Vi riktar oss till kunder som har färre skador än genomsnittet och kan på så sätt erbjuda försäkringar med generösa villkor till riktigt bra priser.
  2. Du kan känna dig trygg – Vi har funnits i över 10 år, har ca 40 000 kunder och ett nära samarbete med världens största återförsäkringsbolag, Munich Re.
  3. Topprankade försäkringar av Konsumenternas Försäkringsbyrå
  4. Personlig service på riktigt – Vi på WaterCircles svarar bl.a. inom 20 sekunder när du ringer och du slipper omständliga knappval.
  5. Egen skadeavdelning med lång erfarenhet – Vi hanterar dagligen många olika typer av skador och samarbetar med verkstäder och byggbolag över hela Sverige.
  6. Säg upp försäkringen när du vill – Vi har endast 30 dagars uppsägningstid.

Läs gärna mer om vårt erbjudande till dig som kund här.

Med våra försäkringar kan du känna dig trygg

Vi erbjuder försäkringar för dig, din familj, ditt boende och dina ägodelar. Klicka på någon av våra försäkringar nedan för att läsa mer och för att se våra fullständiga villkor.

Kontakta oss