Välkommen till WaterCircles och våra prisvärda försäkringar för dig som kund hos

Är du ute efter skräddarsydda försäkringar anpassade efter just dig och dina behov och som samtidigt ger dig den trygghet och säkerhet som du behöver? Är pris, konkurrenskraftiga villkor och personlig service viktigt för dig när du väljer försäkringsbolag? Då har du kommit helt rätt och är varmt välkommen att teckna dina försäkringar hos oss!

Vi har försäkringar för ditt boende, dina fordon och för olycksfall, försäkringar som ger dig ett omfattande skyddsnät inför oförutsedda händelser och som även är snälla mot plånboken. Samlar du dina försäkringar hos oss får du upp till 20 % i samlingsrabatt.

Vilka är WaterCircles?

WaterCircles grundades 2010 och finns idag i Sverige och Norge och har ca 100 anställda. Vi har ett nära samarbete med Munich Re som är världens största återförsäkringsbolag och som även är en viktig strategisk partner till oss. Totalt har WaterCircles ca 40 000 kunder i Sverige. Vi har sedan starten strävat efter att se varje enskild kund och dennes behov. Att erbjuda en personlig service i alla led, oavsett om det rör sig om försäkringsrådgivning, att bemöta frågor eller skadehantering, är mycket viktigt för oss. Hos oss delar du risk med rätt personer. Vi har nämligen skapat ett försäkringsbolag som består av kunder som har färre skador än genomsnittet vilket innebär att vi kan hålla nere våra premier samtidigt som vi kan erbjuda riktigt bra försäkringsvillkor. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med oss som försäkringsbolag och vår service till dig. Du kan säga upp din försäkring när du vill, vi har endast 30 dagars uppsägningstid. Att 9 av 10 kunder väljer att förnya sina försäkringar hos oss ser vi dock som ett gott betyg!

Läs gärna mer om vårt erbjudande till dig som kund här.

Med våra försäkringar kan du känna dig trygg

Vi erbjuder försäkringar för dig, din familj, ditt boende och dina ägodelar. Klicka på någon av våra försäkringar nedan för att läsa mer och för att se våra fullständiga villkor.

Kontakta oss

Ring

010-4900 999

(+4610-4900 999)
Öppettider: Vardagar 8.15-16.45

Vid akuta skador kan du ringa dygnet runt, du kopplas då till vår skadejour som hjälper dig.

Skicka brev

WaterCircles
Torshamnsgatan 35
164 40 Kista

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag