Hem      Vid skada      Anmäl skada   

Glasskador och stenskott på fordon

Om du får en glasskada så vill vi att du kontaktar våra samarbetspartners Carglass eller Ryds Bilglas. På denna sida kan du läsa mer om vad du bör göra om du drabbas av ett stenskott och boka tid direkt för din glasskada.

Drabbats av en glasskada?

Om du har råkat ut för ett stenskott på ditt fordon rekommenderar vi dig att skydda din bilruta mot smuts och fukt genom att så fort som möjligt klistra på ett stenskottsplåster. Därefter är det viktigt att du lagar skadan så fort du kan. Väntar du kan skadan förvärras, vilket innebär att du riskerar att behöva byta hela rutan. Varken bra för miljön eller plånboken. Får du en glasskada vill vi att du direkt vänder dig till våra samarbetspartners Carglass och Ryds Bilglas vars kontaktuppgifter du hittar nedan. Här kan du också beställa gratis stenskottsplåster. Har du en halv- eller helförsäkring hos oss täcker din försäkring glasskador på din bil.

Vid verkstadsbesök

När du anländer till verkstaden för din bokade tid, kommer en tekniker att utvärdera skadan och bedöma om den kan repareras eller om rutan behöver bytas ut. Med en försäkring hos oss kan du känna dig trygg om du drabbas av stenskott. Kom ihåg att tidiga åtgärder inte bara sparar tid och pengar, utan även bidrar till en bättre miljö och säkerställer samtidigt att din bil är i gott skick.

Läs mer om vad som gäller vid stenskott med försäkring hos oss.

Carglass

Ring 0770-171 106 eller boka tid direkt på hemsidan:

Boka tid hos Carglass Beställ gratis stenskottsplåster

Ryds Bilglas

Ring 0771-411 411 eller boka tid direkt på hemsidan:

Boka tid hos Ryds Bilglas Beställ gratis stenskottsplåster

Kontakta oss på skadeavdelningen

Telefon: 010-4900 999

Mejl: skador@watercircles.se

Vi finns på plats måndag till fredag kl 8.15-16.30. Vid akuta skador kan du ringa dygnet runt, du kopplas då till vår skadejour som hjälper dig.