Hem      Caravan Försakring   

Hemförsäkring

För dig som är medlem i Caravan Club.

Läs mer

Trygghet för dig och ditt hem

Oavsett om du bor i bostadsrätt, hyresrätt eller villa så behöver du en bra hemförsäkring som håller dig, din bostad och de som bor där trygga. Vår hemförsäkring finns där för dig, både i hemmet och utanför.

Caravan Försäkring hjälper dig att få det bästa skyddet för dig och de som bor under samma tak. Vi erbjuder två olika hemförsäkringar som du kan välja mellan; vår basförsäkring och vår mer omfattande försäkring Superhem.

En hemförsäkring består av två delar. Den ena delen innefattar dina saker som är försäkrade om de skulle gå sönder eller förstöras i samband med brand, vattenskada eller om de skulle bli stulna. Den andra delen innehåller ett personligt skydd för dig och dina familjemedlemmar, så som reseskydd, överfallsskydd och ID-skydd.

Campingsmart

Vår hemförsäkring innefattar ”Campingsmart”. Det innebär bl.a. att försäkringen ersätter skada på campingutrustning vid plötsliga och oförutsedda händelser, upp till 20 000 kr, och skada på personlig lösegendom i husvagn/husbil, upp till 30 000 kr.

Ring Caravan Försäkring

Information om vår hemförsäkring

Varför välja vår hemförsäkring

  • Personlig service
    Hos oss får du både snabb och personlig service – vi svarar inom 20 sek när du ringer.
  • Hjälp dygnet runt
    Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.
  • Superhem
    Om du vill ha extra allt och en större trygghet kan du teckna vår försäkring Superhem.

Vår hemförsäkring gäller även för flyktingar boende hos dig

Just nu flyr miljoner människor från Ukraina p.g.a. kriget som pågår. Är du en av dem som öppnat upp sitt hem och låter en eller flera flyktingar bo hos dig? Det kan då kännas tryggt att veta att vi tagit fram ett särskilt villkor, som en del av hemförsäkringen, för de som valt att erbjuda sin bostad till flyktingar som flytt från Ukraina.

Läs mer här och kontakta oss på Caravan Försäkring om du har frågor