Välkommen till WaterCircles och vår husvagnsförsäkring i samarbete med

Som kund till Lindströms husbilar och husvagnar ger vi dig 10 % rabatt på vår husvagnsförsäkring. Med WaterCircles försäkring får du ett heltäckande försäkringsskydd för din husvagn med riktigt bra villkor. 

Vår försäkring täcker även de saker som du förvarar i din husvagn om de skadas eller förloras vid t.ex. inbrott eller brand när du är på resa. Om du har både dragbilen och husvagnen försäkrade hos oss får du ersättning med 300 kr/dygn i upp till 25 dagar om du på grund av en skada behöver avbryta din resa. Drabbas du av stenskott på vindrutan så ersätter vi även kostnaden för reparationen av glasskadan. Du betalar 0 kr i självrisk. Läs mer om vad som ingår i vår husvagnsförsäkring lite längre ned.

Få upp till 20 % rabatt om du samlar dina försäkringar hos oss

Om du är intresserad av fler försäkringar hos oss så hjälper vi gärna dig med att ta fram det försäkringsskydd som du behöver. Klicka på någon av våra försäkringar nedan för att läsa mer och se våra fullständiga villkor.

Ta reda på vad det kostar att försäkra din husvagn hos oss.

  • (ABC123) eller (ABC12D)

 

Kontakta oss

Har du frågor om vår husvagnsförsäkring eller våra övriga försäkringar? Kontakta försäkringsrådgivare Julia Fagerström på telefon
08-517 296 15 eller mejl .

Varför du ska försäkra din husvagn hos WaterCircles

0 kr i självrisk vid glasreparation

Om rutan på husvagnen går att laga slipper du betala självrisk när du har råkat ut för ett stenskott.

Dina saker är försäkrade

Dina saker som du har med dig i din husvagn är försäkrade upp till
20 000 kr.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du råkar ut för en akut skada.

Jämför innehållet i våra husvagnsförsäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Halvförsäkring

Helförsäkring

Ersätter skador som uppstått på husvagnen på grund av brand, åska, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter skador på husvagnens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 35 % av kostnaden (lägst 1 500 kr) och om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om husvagnen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i husvagnen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till husvagnen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till husvagnen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter dina saker du har med dig i husvagnen om de skadas eller förloras vid t ex inbrott eller brand i husvagnen. Du kan få ersättning med upp till 20 000 kr (stöldbegärliga saker upp till 10 000 kr). Självrisken är 2 000 kr.

Har du både dragbilen och husvagnen försäkrade hos oss får du ersättning med 300 kr/dygn i upp till 25 dagar om du på grund av en skada behöver avbryta din resa. Självrisken är 0 kr.

Ersätter skadestånd som du kan bli krävd på i egenskap som ägare till husvagnen. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter skador på husvagnen på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter skador orsakade av läckage från vattentank eller ledningssystem. Gäller husvagnar som är högst 8 år. Självrisk är den du valt för vagnskadeförsäkringen (3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr).

Lösegendomsskada: utökat skydd för stöldbegärlig egendom som förvaras i Husvagnen upp till 20 000 kr(egendom får lämnas utan tillsyn i upp till 7 dygn). För personlig lösegendom i förtält upp till 20 000 kr. Stölden måste skett vid resa eller vistelse utanför hemorten (egendomen får lämnas utan tillsyn i högst 1 dygn). Självrisken är 2 000 kr. Ger dig möjlighet till extra ersättning på upp till 20 000 kr om du skadar eller förlorar saker som är stöldbegärliga.
Maskin och elektronikskada i boendedel: för husvagn som är högst 8 år ersätts maskin- och elektronikskada i boendedel. Självrisken är:
– yngre än 5 år – 2 000 kr,
– äldre än 5 år – 5 000 kr.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan beskriver vi innehållet i vår Husvagnsförsäkring och vad som skiljer de olika omfattningarna åt. Här kan du även ladda ner ett PDF-dokument med förköpsinformation om vår Husvagnsförsäkring. Förköpsinformation om vår Husvagnsförsäkring (PDF)

Här hittar du de fullständiga villkoren för vår Husvagnsförsäkring. Om du får en skada ersätts du alltid enligt gällande villkor. Fullständiga villkor för vår Husvagnsförsäkring (PDF) Tidigare villkor: Villkor 2017-11-01 (PDF) Villkor 2014-12-15 (PDF) Villkor 2014-04-01 (PDF) Villkor 2012-10-01 (PDF) Villkor 2011-07-01 (PDF) Villkor 2011-02-01 (PDF)

Självrisken är den del av skadekostnaden som du själv får betala. Grundsjälvrisken framgår av ditt försäkringsbrev och av tabellen ovan. Ibland gäller särskilda självrisker och då finns dessa angivna under respektive avsnitt i våra fullständiga villkor. Om flera skador inträffar vid samma tillfälle och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen eller från andra privata sakförsäkringar du har tecknade hos oss, t ex Hemförsäkring, behöver du bara betala en självrisk (den högsta).