Skräddarsydda försäkringar för dig som Caravan Club-medlem

Om du är ute efter en skräddarsydd försäkring för din husbil, husvagn, eller en försäkring för din bil eller villa, är du inte ute och cyklar. Du har kommit helt rätt. Varmt välkommen till oss!

Du som är Caravan Club-medlem kan teckna bland annat fordon-, boende- och olycksfallsförsäkringar som både ger dig ett mjukt skyddsnät inför oförutsedda händelser och som är snälla mot plånboken.

  • För Skadeanmälan, Förköpsinformation, Villkor, Autogiroansökan m.m. klicka HÄR.

 

Kontakta oss

Ring

010-490 05 11

(+4610-490 05 11) Öppettider: Vardagar 8.15-16.45

Maila

Kundtjänst: caravanforsakring@caravanclub.se
Skadeavdelningen: skador@watercircles.se

Posta

Caravan Försäkring Torshamnsgatan 35 164 40 Kista

Ytterligare information

Här hittar du vår förköpsinformation (våra villkor i korthet), fullständiga villkor samt blanketter för skadeanmälan och autogiroansökan. Om du har någon fråga är du varmt välkommen att kontakta oss!

Blanketter

Motorfordon – skada
Motorfordon – stöldskada
Motorfordon – inbrott, brand, skadegörelse, stöld *
Olycksfall Resa Villa- Hem och Fritidshus Båt *

*För dokument som inte skickas in per post: Fyll i dokumentet grundligt, klicka på ”Skriv ut” och skriv ut (spara) dokumentet som PDF-fil på datorn. Om du sparar dokumentet som vanligt (klickar på ”spara som”) finns risk att informationen du fyllt i inte sparas.

Så här gör du för att ansöka om autogiro

Du kan välja att betala dina försäkringar via autogiro månadsvis, halvårsvis eller helårsvis. Ansök om autogiro genom ett av följande alternativ:

  • Snabbast – Logga in på din internetbank och anslut Caravan Försäkring (BG 695-5512) som mottagare. Ange personnummer på den personen som står på försäkringen som betalarnummer.
  • Snabbt – Fyll i vår digitala autogiroansökan och signera med Bank-ID.
  • Långsamt – Skicka in ett gammalt hederligt dokument genom att fylla i vår ”manuella” autogiroansökan och skicka in den per post – vi står för portot. Du kan även spara ner, fylla i, scanna in och maila den till caravanforsakring@caravanclub.se. Kom ihåg att du alltid måste skriva under den!

Observera att det tar cirka en vecka för ansökan att bli godkänd.

Servicekort – Med servicekortet har du ett intyg på att du har en hemförsäkring där en reseförsäkring ingår.

CaravanClub_400x275px