Försäkring för BMW hos WaterCircles

Hos WaterCircles kan du teckna en försäkring för BMW som du skräddarsyr efter din bil och din körning. Tillåt dig själv att njuta av din bil med en försäkring för din BMW hos oss!

När du väljer att försäkra BMW hos oss på WaterCircles får du en försäkring för BMW som är anpassad efter din bil. Om olyckan är framme kan du känna dig trygg i att ha tecknat din bilförsäkring hos oss – en försäkring som dessutom är miljömärkt med Bra Miljöval. Det innebär att du bidrar till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle.

Teckna en bilförsäkring för BMW idag

När du väljer att teckna en bilförsäkring för BMW hos oss kan du känna dig trygg på vägarna. Beroende på dina körvanor och vilken bilmodell du kör, kan du välja att teckna antingen en halvförsäkring eller en helförsäkring. Om du vill ha en riktigt bra bilförsäkring för din BMW kan du teckna vår försäkring Superbil – då ingår alla tillägg och du får en riktigt bra och omfattande försäkring.

Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Vår bilförsäkring har har topprankats av Konsumenternas Försäkringsbyrå.

⭐ Rankad nr 1 (bland grundprodukter)

⭐ Toppbetyget 4,6 av 5 (bland tilläggsprodukter)

Försäkra BMW med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Denna försäkring är miljömärkt med Bra Miljöval Försäkring

Teckna bilförsäkring för BMW hos WaterCircles för olika modeller

Hos oss på WaterCircles kan du teckna en bilförsäkring för BMW för flera olika bilmodeller. Nedan kan du läsa om några av dem, men vi försäkrar givetvis fler populära modeller; bland annat BMW 318, 330 och 335 ur 3-serien, samt 520, 525 och 530 ur 5-serien – och givetvis ännu fler.

Teckna försäkring för BMW X1

BMW X1 är den minsta SUV:en bland BMW:s bilmodeller. Den har en kraftfull design och likt övriga bilar av märket är ledordet ”körglädje”. Njut till fullo av körupplevelsen med en försäkring för BMW X1 från WaterCircles – en bra försäkring för din BMW för dig som vill få ut det mesta av din bil.

Teckna här

Teckna försäkring för BMW 320d

BMW 320d är en kombi i BMW 3-serien och en av flera storsäljare. Den tilltalar både dig som njuter av att köra en bil av bra kvalitet, samt familjen som värdesätter utrymme och komfort. Med en försäkring för BMW 320d får du en bilförsäkring som täcker i stort sett allt om du väljer försäkringen Superbil.

Teckna här

Teckna försäkring för BMW 520d

Med BMW 520d får du en större kombi ur BMW 5-serien och en av tillverkarens mest populära bilmodeller. När du tecknar en försäkring för BMW 520d får du en försäkring som inte bara täcker det mesta, utan som också är snäll mot miljön. Läs mer om vad en miljömärkt försäkring innebär.

Teckna här

Teckna försäkring för BMW i3

Om du har en nyare bil som fortfarande har kvar sin vagnskadegaranti räcker det att du tecknar en halvförsäkring. Om din vagnskadegaranti har löpt ut och du vill ha en försäkring för BMW som täcker vagnskador, bör du satsa på en helförsäkring. Då kan du njuta av körningen till fullo.

Teckna här

Teckna försäkring för BMW X3

BMW X3 är en mellanstor SUV i premiumsegmentet. Den är både praktisk, komfortabel och tyst med hög prestanda. Du som värdesätter det lilla extra bör teckna en försäkring för BMW X3 som inte lämnar någonting åt slumpen. Hos oss kan du teckna försäkringen Superbil som inkluderar i stort sett allt.

Teckna här

Teckna försäkring för BMW 118d

BMW 118d är BMW:s första miljöbil och tillhör BMW 1-serien. Det är en halvkombi som låter dig färdas bekvämt och som av många lovordas för sin körupplevelse. När du tecknar en försäkring för BMW 118d hos WaterCircles får du också en miljömärkt bilförsäkring som är extra skonsam mot miljön.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från BMW

Halvförsäkring

Om du har en ny BMW som fortfarande har kvar sin vagnskadegaranti, räcker det med att teckna en halvförsäkring. Då får du ersättning vid bland annat brand, stenskottsskador, maskinskada, bärgning och inbrott. När vagnskadegarantin löper ut bör du dock teckna en helförsäkring för att få samma skydd. Trafikförsäkring ingår i både halv- och helförsäkring.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

Helförsäkring passar dig som har en BMW som saknar vagnskadegaranti. Du får då en försäkring som täcker det mesta; allt som ingår i halvförsäkringen samt en vagnskadeförsäkring. Det innebär att du får ersättning för skador som uppkommer vid exempelvis skadegörelse eller trafikolycka. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Därför ska du försäkra BMW hos WaterCircles

Topprankad

Vi erbjuder en försäkring för BMW som är topprankad i mer än en kategori hos Konsumenternas.

Ett Bra Miljöval

Du får en bilförsäkring för din BMW som är miljömärkt med Bra Miljöval. Det innebär att den är mindre skadlig för miljön.

Superbil

Med vår försäkring Superbil kan du försäkra din BMW med alla tillägg. Finns som både hel- och halvförsäkring.

Försäkra din BMW - Jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan ser du hur våra olika bilförsäkringar skiljer sig åt och vad som ingår. I vår förköpsinformation kan du läsa mer utförligt om vad försäkringen innehåller.

All information om WaterCircles försäkring för din BMW hittar du i vårt produktblad. Där får du en kortfattad beskrivning som sammanfattar innehållet av din bilförsäkring och om de delar som täcks av försäkringen.

Se våra fullständiga villkor nedan. Observera att en skada alltid ersätts enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade din försäkring.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om du skulle råka ut för skada på din bil behöver du själv stå för en viss del av skadekostnaden, det vill säga självrisken.

I tabellen ovan, och i ditt försäkringsbrev, framgår grundsjälvrisken, och i de fullständiga villkoren kan du läsa om vid vilka tillfällen som särskilda självrisker är tillbörliga. Du betalar endast den högsta självrisken om din bil skadas i samband med andra ägodelar som täcks av en annan försäkring som du har tecknat hos oss (såsom en hemförsäkring). Observera att din trafikförsäkring alltid behöver betalas utöver annan självrisk om trafikförsäkring gäller med självrisk.

Vanliga frågor om vår försäkring för BMW

Är BMW dyrare att försäkra?

En BMW är dyrare att försäkra än en del andra bilmärken. Anledningen är att reservdelarna som krävs för att reparera en BMW är dyrare, vilket också innebär att snittskadekostnaden är högre. Det är också en god anledning till att teckna en bra försäkring för din BMW.

Hur mycket kostar det att försäkra en BMW?

Kostnaden för att försäkra en BMW beror delvis på vilken bilmodell det är, samt på hur ny den är. Om du kör en ny BMW räcker det med en halvförsäkring, eftersom vagnskadegarantin fortfarande finns kvar. En halvförsäkring är billigare än en helförsäkring. Andra faktorer som kan påverka priset för att försäkra din BMW är din ålder, och var i landet du bor.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice