Försäkring för BMW hos WaterCircles

Hos WaterCircles kan du teckna en försäkring för BMW som du skräddarsyr efter din bil och din körning. Tillåt dig själv att njuta av din bil med en försäkring för din BMW hos oss!

När du väljer att försäkra BMW hos oss på WaterCircles får du en försäkring för BMW som är anpassad efter din bil. Om olyckan är framme kan du känna dig trygg i att ha tecknat din bilförsäkring hos oss.

Teckna en bilförsäkring för BMW idag

När du väljer att teckna en bilförsäkring för BMW hos oss kan du känna dig trygg på vägarna. Beroende på dina körvanor och vilken bilmodell du kör, kan du välja att teckna antingen en halvförsäkring eller en helförsäkring. Om du vill ha en riktigt bra bilförsäkring för din BMW kan du teckna vår försäkring Superbil – då ingår alla tillägg och du får en riktigt bra och omfattande försäkring.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Vår bilförsäkring har topprankats av Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Försäkra BMW med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Teckna bilförsäkring för BMW hos WaterCircles för olika modeller

Hos oss på WaterCircles kan du teckna en bilförsäkring för BMW för flera olika bilmodeller. Nedan kan du läsa om några av dem, men vi försäkrar givetvis fler populära modeller; bland annat BMW 318, 330 och 335 ur 3-serien, samt 520, 525 och 530 ur 5-serien – och givetvis ännu fler.

BMW X1

BMW X1 är den minsta SUV:en bland BMW:s bilmodeller. Den har en kraftfull design och likt övriga bilar av märket är ledordet ”körglädje”. Njut till fullo av körupplevelsen med en försäkring för BMW X1 från WaterCircles – en bra försäkring för din BMW för dig som vill få ut det mesta av din bil.

Teckna här

BMW X3

BMW X3 är en mellanstor SUV i premiumsegmentet. Den är både praktisk, komfortabel och tyst med hög prestanda. Du som värdesätter det lilla extra bör teckna en försäkring för BMW X3 som inte lämnar någonting åt slumpen. Hos oss kan du teckna försäkringen Superbil som inkluderar i stort sett allt.

Teckna här

BMW i3

Om du har en nyare bil som fortfarande har kvar sin vagnskadegaranti räcker det att du tecknar en halvförsäkring. Om din vagnskadegaranti har löpt ut och du vill ha en försäkring för BMW som täcker vagnskador, bör du satsa på en helförsäkring. Då kan du njuta av körningen till fullo.

Teckna här

BMW 118d

BMW 118d är BMW:s första miljöbil och tillhör BMW 1-serien. Det är en halvkombi som låter dig färdas bekvämt och som av många lovordas för sin körupplevelse. .

Teckna här

BMW 318

BMW 318 balanserar elegans med prestanda. Modellen har en finjusterad kördynamik och effektiv motor samt erbjuder en behaglig körupplevelse samtidigt som den upprätthåller god bränsleekonomi. Invändigt är högkvalitativa material och avancerad teknik såsom flera assistanssystem standard. Teckna din försäkring för BMW 318 med oss!

Teckna här

BMW 320d

BMW 320d är en kombi i BMW 3-serien och en av flera storsäljare. Den tilltalar både dig som njuter av att köra en bil av bra kvalitet, samt familjen som värdesätter utrymme och komfort. Med en försäkring för BMW 320d får du en bilförsäkring som täcker i stort sett allt om du väljer försäkringen Superbil.

Teckna här

BMW 328i

BMW 328i kombinerar smidighet och kraft med sin ikoniska design och avancerade teknik. Den erbjuder en balanserad körupplevelse tack vare sin kraftfulla motor och finjusterade chassi, vilket gör den till ett populärt val för dem som uppskattar både prestanda och komfort. Interiören präglas av premiummaterial – skydda din BMW 328i med en försäkring som skapar trygghet på vägarna.

Teckna här

BMW 328 e36

328 e36 är en tidigare generation av 328-serien och har fått något av en kultstatus bland entusiaster, känd för sin renodlade körkänsla och klassiska design. Denna modell kombinerar den traditionella körprestandan hos en BMW med en tidlös estetik – teckna en försäkring för din BMW 328 e36 hos WaterCircles.

Teckna här

BMW 330

BMW 330 är särskilt uppskattad för sin kraftfulla motor som levererar en smidig och responsiv körupplevelse, vilket placerar den i toppen av sitt segment för den som söker en kombination av dynamisk prestanda och bränslesnålhet i sin bil. Den gör sig lika bra för längre körning som för stadskörning – förse din BMW 330 med en försäkring som är anpassad efter både din bil och din körning.

Teckna här

BMW 335d

BMW 335d har en dieselmotor och en hög accelerationsförmåga samt kraftfull prestanda, samtidigt som den behåller en överraskande god bränsleekonomi för sin klass. Den har en sportig men ändå elegant design, både in- och utvändigt. Se till att din BMW 335d har en försäkring som skyddar dig mot oväntade utgifter om olyckan skulle vara framme.

Teckna här

BMW 520d

Med BMW 520d får du en större kombi ur BMW 5-serien och en av tillverkarens mest populära bilmodeller.

Teckna här

BMW 530d

BMW 530d är den bränslesnåla dieselbilen som kombinerar premiumkänsla med en imponerande effektivitet och prestanda. Bilen lämpar sig lika väl för stads- som landsvägskörning. Invändigt är den både rymlig och utrustad med avancerade teknologiska funktioner. Med en bra försäkring för din BMW 530d får du ett ekonomiskt skydd i händelse av en olycka.

Teckna här

BMW 650

BMW 650 är både estetiskt tilltalande och en kraftfull bil. Den här modellen är särskilt framträdande för sin eleganta design och dynamiska prestanda, driven av en kraftfull motor som erbjuder både acceleration och effektivitet. Denna bilmodell har toppmoderna säkerhetsfunktioner och assistanssystem – se till att din BMW 650 har en försäkring som speglar din bil.

Teckna här

BMW 745i

BMW 745i är en sedan i premiumklassen som är utrustad med en kraftfull turboladdad motor med hög prestanda samtidigt som den bibehåller en jämn och bekväm körupplevelse. Bilens innovativa funktioner inkluderar avancerade förarassistanssystem som bidrar till en säker och intuitiv körning. Utrusta din BMW 745i med en försäkring som matchar din bil och din körning.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från BMW

Halvförsäkring

Om du har en ny BMW som fortfarande har kvar sin vagnskadegaranti, räcker det med att teckna en halvförsäkring. Då får du ersättning vid bland annat brand, stenskottsskador, maskinskada, bärgning och inbrott. När vagnskadegarantin löper ut bör du dock teckna en helförsäkring för att få samma skydd. Trafikförsäkring ingår i både halv- och helförsäkring.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

Helförsäkring passar dig som har en BMW som saknar vagnskadegaranti. Du får då en försäkring som täcker det mesta; allt som ingår i halvförsäkringen samt en vagnskadeförsäkring. Det innebär att du får ersättning för skador som uppkommer vid exempelvis skadegörelse eller trafikolycka. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Därför ska du försäkra BMW hos WaterCircles

Topprankad

Vi erbjuder en försäkring för BMW som är topprankad hos Konsumenternas.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Med vår försäkring Superbil kan du försäkra din BMW med alla tillägg. Finns som både hel- och halvförsäkring.

Försäkra din BMW - Jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan ser du hur våra olika bilförsäkringar skiljer sig åt och vad som ingår. I vår förköpsinformation kan du läsa mer utförligt om vad försäkringen innehåller.

All information om WaterCircles försäkring för din BMW hittar du i vårt produktblad. Där får du en kortfattad beskrivning som sammanfattar innehållet av din bilförsäkring och om de delar som täcks av försäkringen.

Se våra fullständiga villkor nedan. Observera att en skada alltid ersätts enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade din försäkring.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om du skulle råka ut för skada på din bil behöver du själv stå för en viss del av skadekostnaden, det vill säga självrisken.

I tabellen ovan, och i ditt försäkringsbrev, framgår grundsjälvrisken, och i de fullständiga villkoren kan du läsa om vid vilka tillfällen som särskilda självrisker är tillbörliga. Du betalar endast den högsta självrisken om din bil skadas i samband med andra ägodelar som täcks av en annan försäkring som du har tecknat hos oss (såsom en hemförsäkring). Observera att din trafikförsäkring alltid behöver betalas utöver annan självrisk om trafikförsäkring gäller med självrisk.

Vanliga frågor om vår försäkring för BMW

Är BMW dyrare att försäkra?

En BMW är dyrare att försäkra än en del andra bilmärken. Anledningen är att reservdelarna som krävs för att reparera en BMW är dyrare, vilket också innebär att snittskadekostnaden är högre. Det är också en god anledning till att teckna en bra försäkring för din BMW.

Hur mycket kostar det att försäkra en BMW?

Kostnaden för att försäkra en BMW beror delvis på vilken bilmodell det är, samt på hur ny den är. Om du kör en ny BMW räcker det med en halvförsäkring, eftersom vagnskadegarantin fortfarande finns kvar. En halvförsäkring är billigare än en helförsäkring. Andra faktorer som kan påverka priset för att försäkra din BMW är din ålder, och var i landet du bor.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice