Försäkring för Ford hos WaterCircles

Teckna din försäkring för Ford hos WaterCircles och känn dig trygg på vägarna med vetskapen om att du har en bra försäkring som är anpassad för dig och din bil.

Med en försäkring för Ford hos WaterCircles får du en bra bilförsäkring som skänker dig trygghet om olyckan skulle vara framme.

Försäkra Ford med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Teckna din bilförsäkring för Ford hos WaterCircles

Njut av körglädjen med en bilförsäkring för Ford hos WaterCircles – en prisvärd försäkring som inkluderar det du behöver och uppfyller dina förväntningar på en bra bilförsäkring för din Ford. Välj om du vill teckna en halvförsäkring, en helförsäkring eller enbart en trafikförsäkring. Med försäkringen Superbil ingår dessutom alla tillägg.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Välj en bilförsäkring för Fords olika modeller

Oavsett vilken bilmodell du har bör du se till att ha en bra försäkring för din Ford. Hos WaterCircles kan du få det. Läs mer om några av de modeller vi försäkrar.

Bilförsäkring för Ford Focus

Ford Focus finns i flera olika modeller; med förbränningsmotor, som elbil och som miljöbil. När du tecknar en bilförsäkring för Ford Focus hos WaterCircles får du en försäkring som ger dig trygghet och valmöjligheter.

Teckna här

Bilförsäkring för Ford Mondeo

Ford Mondeo har tillverkats sedan 1993 och finns som kombi och halvkombi – en prisvänlig bil för både den stora och den lilla familjen. Teckna en bilförsäkring för din Ford Mondeo och skapa trygghet för dig, din familj och din bil.

Teckna här

Bilförsäkring för Ford Fiesta

Den lilla stadsbilen Ford Fiesta är Fords tredje mest sålda modell genom tiderna. Fiesta har ett kompakt yttre och ett stort inre – teckna en bilförsäkring för din Ford som täcker allt det som du vill att en bilförsäkring ska täcka.

Teckna här

Försäkring för Ford Kuga

Teckna en bra försäkring för din Ford Kuga och få en bilförsäkring som är lika anpassningsbar och högkvalitativ som din bil. Kuga är lika elegant som tuff – vår försäkring är lika täckande som Kuga är mångsidig.

Teckna här

Försäkring för Ford S-Max

Ford S-Max är kombin för den stora familjen. Försäkra din S-Max med en bilförsäkring från oss på WaterCircles och känn trygghet på vägarna. Med försäkringen Superbil ingår dessutom alla tillägg.

Teckna här

Försäkring för Ford Galaxy

Ford Galaxy är en familjebuss som rymmer både familjemedlemmar och packning. Försäkra din Ford Galaxy hos WaterCircles och ge dig ut på vägarna med en försäkring som täcker det du behöver.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från Ford

Halvförsäkring

Om din Ford fortfarande har kvar sin vagnskadegaranti bör du teckna en halvförsäkring. Halvförsäkringen ger dig ersättning för skador orsakade av till exempel inbrott, stenskott eller brand samt för maskinskada och bärgning. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

En helförsäkring innehåller samma delar som en halvförsäkring, men även en vagnskadegaranti. Det innebär att du också får ersättning för skador orsakade av exempelvis skadegörelse eller vid en trafikolycka. I försäkringen ingår också trafikförsäkring.

Jämför våra Helförsäkringar

Försäkring av Ford hos WaterCircles har sina fördelar

Topprankad

Teckna en försäkring som har blivit topprankad av Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Ge din bil en försäkring som inkluderar i stort sett allt. Försäkringen Superbil finns för både hel- och halvförsäkring.

Försäkra din Ford - Jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan kan du se vad som ingår när du tecknar våra olika bilförsäkringar och hur de skiljer sig åt. Du kan läsa mer i vår förköpsinformation.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. Den ger dig en sammanfattande beskrivning av innehållet i försäkringen och svarar exempelvis på frågor om vad den täcker.

Här kan du läsa de fullständiga försäkringsvillkoren. En skada ersätts alltid enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om din bil skulle skadas eller om du skulle hamna i en bilolycka finns det en självrisk, det vill säga den skadekostnad som du själv behöver stå för.

I ditt försäkringsbrev, och av tabellen ovan framgår grundsjälvrisken. I våra fullständiga villkor kan du se när särskilda självrisker är aktuella. Om flera skador skulle inträffa vid en och samma händelse, och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen – eller om du har andra privata sakförsäkringar tecknade hos oss (som exempelvis hemförsäkring) – behöver du endast betala en självrisk, den högsta. Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice