Försäkring för Mercedes-Benz hos WaterCircles

Att teckna en försäkring för din Mercedes-Benz hos WaterCircles innebär att du får en bilförsäkring som ger dig ett skräddarsytt och säkert skydd när du behöver det.

Teckna försäkring för Mercedes-Benz hos WaterCircles

En helt täckande bilförsäkring utgör grunden för ett tryggt bilägande. Att välja rätt försäkring för din Mercedes behöver inte vara svårt; att teckna hel- eller halvförsäkring avgörs främst av bilens ålder – om du vill ha ett extra bra skydd kan du alltid teckna vår försäkring Superbil. Ta en titt längre ner på sidan för att kunna jämföra de olika alternativen.

Försäkra Mercedes-Benz med 20 % onlinerabatt

⭐ Topprankade försäkringar

Våra bilförsäkringar har placerats i topp, av Konsumenternas.se, vid en jämförelse mellan olika försäkringsbolag.

Vi erbjuder försäkring för din Mercedes – se flera modeller

Vi erbjuder försäkring för flera modeller från Mercedes Benz – här är modeller i urval, men du kan givetvis försäkra Mercedes av andra modeller hos oss.

Bilförsäkring för Mercedes EQS

Mercedes EQS är den lyxiga elbilen i halvkombimodell som passar den lilla familjen eller det mindre hushållet.

Teckna här

Bilförsäkring för Mercedes GLC SUV

Mercedes GLC SUV är en kompakt SUV i C-klassen, som definieras av sin höga komfort. Modellen finns som både laddhybrid och dieseldriven och körs troligtvis av dig som vill ha en pålitlig bil som håller vad den lovar. Att försäkra den hos oss innebär att du också får en pålitlig försäkring.

Teckna här

Bilförsäkring för Mercedes C-klass

Mercedes C-klass är en kompakt bil i premiumsegmentet. I C-klassen finns flera populära modeller i karosstyperna kombi, coupé och sedan. Du som kör en Mercedes i C-klassen värdesätter troligtvis glädjen i att köra en bil som ligger i framkant på flera fronter.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från Mercedes-Benz

Halvförsäkring

En halvförsäkring räcker för dig som kör en bil vars vagnskadegaranti fortfarande finns kvar. Halvförsäkringen ersätter skador som uppstår på din bil vid till exempel inbrott, brand eller stenskott. Den inkluderar också ersättning för kostnader för bärgning och plötsliga fel. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

För en äldre bil vars vagnskadegaranti har gått ut, rekommenderar vi dig att teckna en helförsäkring för att ge din bil ett fullgott skydd. Helförsäkringen ersätter också skador som uppstår vid exempelvis en olycka eller till följd av skadegörelse. Skyddet från en halvförsäkring samt trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Varför du ska försäkra din Mercedes hos WaterCircles

Topprankad

Våra bilförsäkringar hamnar i topp när olika försäkringsbolag jämförs av Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Superbil är vårt kompletta försäkringsalternativ som innehåller alla våra tillägg och som därför ger dig ett fullgott skydd.

Försäkra din Tesla - Jämför innehållet i våra försäkringar för Mercedes-Benz

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan kan du se vad som ingår när du tecknar våra olika bilförsäkringar och hur de skiljer sig åt. Du kan läsa mer i vår förköpsinformation.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. Den ger dig en sammanfattande beskrivning av innehållet i försäkringen och svarar exempelvis på frågor om vad den täcker.

Här kan du läsa de fullständiga försäkringsvillkoren. En skada ersätts alltid enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om din bil skulle skadas eller om du skulle hamna i en bilolycka finns det en självrisk, det vill säga den skadekostnad som du själv behöver stå för.

I ditt försäkringsbrev, och av tabellen ovan framgår grundsjälvrisken. I våra fullständiga villkor kan du se när särskilda självrisker är aktuella. Om flera skador skulle inträffa vid en och samma händelse, och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen – eller om du har andra privata sakförsäkringar tecknade hos oss (som exempelvis hemförsäkring) – behöver du endast betala en självrisk, den högsta. Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice