Toyota – försäkring hos WaterCircles

Kör du en Toyota? Försäkring från WaterCircles ger dig en skräddarsydd trygghet på vägarna. Teckna WaterCircles bilförsäkring för din Toyota och tillåt dig själv att njuta av den fulla potentialen i din bil.

Vi förmodar att det är viktigt för dig att förse din bil med en bra försäkring? Förse din Toyota med en försäkring hos oss och få en bilförsäkring som innehåller det mesta du kan önska av en bilförsäkring.

Teckna försäkring för Toyota hos WaterCircles

Se till att vara trygg ute på vägarna med en täckande försäkring. Din Toyota kan tecknas med en hel- eller halvförsäkring beroende på hur ny din bil är. Vårt försäkringsalternativ Superbil ger dig möjligheten till att teckna en försäkring som ger dig ett skydd mot i stort sett allt. Läs mer om vad som ingår i de olika försäkringsalternativen längre ned på sidan.

Försäkring för din Toyota med 20 % onlinerabatt

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan för att få ett pris. När du tecknar online får du dessutom 20 % onlinerabatt.

Observera att rabatten endast gäller när du får ett pris för bilen via hemsidan. Genom att klicka på knappen ”Se ditt pris” godkänner du vår användning av de uppgifter du lämnar.

⭐ Topprankade försäkringar

Våra bilförsäkringar hamnar i topp när Konsumenternas.se jämför olika försäkringsbolag.

Vi erbjuder bilförsäkring för din Toyota – se flera modeller

Ge din bil bästa möjliga skydd med en bra bilförsäkring för din Toyota. Här kan du läsa om några av de modeller som du kan försäkra hos oss.

Bilförsäkring – Toyota Yaris

Toyota Yaris är den kompakta bilen med den stora personligheten och finns som både halvkombi, sedan och coupé. Trots sitt kompakta utförande har den ett stort inre. Med en bilförsäkring för din Toyota Yaris får du en trygg försäkring som inte tummar på något.

Teckna här

Bilförsäkring – Toyota Corolla

Toyota Corolla finns som kombi och halvkombi och är den perfekta bilen för den medelstora familjen. Den bjuder både på körglädje, komfort och generösa innerutrymmen. Försäkra den hos WaterCircles för en försäkring som skräddarsys efter din bil och dina körvanor.

Teckna här

Bilförsäkring – Toyota C-HR

Toyota C-HR beskrivs som lekfull och stilig i sitt utförande och har en insida med mörka material. Den här modellen bjuder på en rolig och komfortabel körupplevelse! Teckna en bra bilförsäkring för din Toyota C-HR så att du kan njuta av bilens potential fullt ut.

Teckna här

Mer för din Toyota – försäkringar för fler bilmodeller

Kör du en annan modell av Toyota? Vi erbjuder försäkring för ännu fler modeller. Ta reda på vad en försäkring för just din Toyota skulle kosta hos oss på WaterCircles.

Halvförsäkring

Har du en ny bil vars vagnskadegaranti fortfarande är kvar? Då räcker det att du tecknar en halvförsäkring. Med den får du bland annat ersättning för stenskott, inbrott och brand, men även för maskinskada och bärgning. I din halvförsäkring ingår även trafikförsäkring.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

Kör du en bil vars vagnskadegaranti har löpt ut? Då rekommenderas du teckna en helförsäkring. Den täcker allt som ingår i halvförsäkringen, samt det som normalt sett omfattas av vagnskadegarantin, det vill säga ersättning för skador som uppstår vid exempelvis trafikolycka eller skadegörelse.

Jämför våra Helförsäkringar

Skämt bort din Toyota – försäkring med flera fördelar

Topprankad

Våra bilförsäkringar hamnar i topp när Konsumenternas Försäkringsbyrå jämför olika försäkringsbolag – en stor trygghet.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Superbil ger dig ett komplett skydd i en försäkring som innehåller alla tillägg, oavsett om du tecknar den som hel- eller halvförsäkring.

Jämför innehållet i våra försäkringar för Toyota

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan ser du hur våra olika bilförsäkringar skiljer sig åt och vad som ingår. I vår förköpsinformation kan du läsa mer utförligt om vad försäkringen innehåller.

All information om WaterCircles försäkring för din Toyota hittar du i vårt produktblad. Där får du en kortfattad beskrivning som sammanfattar innehållet av din bilförsäkring och om de delar som täcks av försäkringen.

Se våra fullständiga villkor nedan. Observera att en skada alltid ersätts enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade din försäkring.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om du skulle råka ut för skada på din bil behöver du själv stå för en viss del av skadekostnaden, det vill säga självrisken.

I tabellen ovan, och i ditt försäkringsbrev, framgår grundsjälvrisken, och i de fullständiga villkoren kan du läsa om vid vilka tillfällen som särskilda självrisker är tillbörliga. Du betalar endast den högsta självrisken om din bil skadas i samband med andra ägodelar som täcks av en annan försäkring som du har tecknat hos oss (såsom en hemförsäkring). Observera att din trafikförsäkring alltid behöver betalas utöver annan självrisk om trafikförsäkring gäller med självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice