Försäkring för Volkswagen hos WaterCircles

Skräddarsy en försäkring för din Volkswagen hos oss på WaterCircles så att du får en försäkring som är anpassad efter din bil och dina körvanor.

Om olyckan är framme behöver du ha ett bra skydd. Med WaterCircles försäkring för Volkswagen får du en bilförsäkring som ger dig extra trygghet.

Teckna en bra bilförsäkring för din Volkswagen

När du väljer att teckna en bilförsäkring för Volkswagen med WaterCircles får du en försäkring som låter dig glädjas av Volkswagens körupplevelse. Vår bilförsäkring för Volkswagen ger dig ett tryggt skydd, vid bland annat kollisioner, stölder och kollision med djur. Vi erbjuder även extra tillvalsförsäkringar som exempelvis olycksfall vid trafikolycka och miljöhyrbil.

På WaterCircles vet vi att Volkswagen är mer än bara en bil – det är en del av din livsstil. Därför är vi måna om att ge dig en försäkring som inte bara skyddar din bil, utan som också låter dig njuta av din körupplevelse utan oro. Teckna en bilförsäkring för din Volkswagen med oss idag.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Teckna försäkring för din Volkswagen med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Vi har försäkringar för Volkswagen

När du tecknar försäkringar för Volkswagen hos oss på WaterCircles kan du göra det för flera olika modeller, bland annat Golf och Passat.

Bilförsäkring för din Volkswagen Golf

Golf är Volkswagens bäst säljande bilmodell och är en populär småbil. Den körs såväl av den mindre familjen som av den som värdesätter prestanda och funktionalitet. Teckna vår bilförsäkring för din Volkswagen Golf och få en försäkring som passar dig och din Golf.

Teckna här

Försäkring för din Volkswagen Passat

Volkswagen Passat är en kombibil som rymmer hela familjen. Passat är en av Volkswagens mest populära modeller och körs mest troligt av dig som värdesätter kvalitet, säkerhet och trygghet. Med en bilförsäkring för din VW Passat hos WaterCircles får du en bra försäkring som ger dig just trygghet och säkerhet om olyckan skulle vara framme.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från Volkswagen

Halvförsäkring

Har du en ny bil som fortfarande har kvar sin vagnskadegaranti? Då räcker det att du tecknar en halvförsäkring. Då får du ersättning för bland annat bärgning och maskinskada, men även för skador som uppstår till följd av inbrott, stenskott eller brand. Trafikförsäkring ingår alltid.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

En helförsäkring bör du teckna om du har en Volkswagen vars vagnskadegaranti har utgått. Med en helförsäkring får du ersättning för allt som inkluderas i halvförsäkringen, men också för skadegörelse eller skador orsakade av trafikolycka. I helförsäkringen ingår alltid trafikförsäkring.

Jämför våra Helförsäkringar

En bilförsäkring för din VW hos WaterCircles kommer med fördelar

Topprankad

Vår bilförsäkring har fått en topplacering på Konsumenternas.se.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Vill du att din försäkring ska täcka allt? Då kan du teckna vår försäkring Superbil som innehåller alla våra tillägg – finns för både halv- och helförsäkring.

Bilförsäkring för din VW – jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I vår förköpsinformation kan du läsa utförligt om vad som ingår i de olika försäkringarna och om hur de skiljer sig åt.

I vårt produktblad hittar du all information du behöver om WaterCircles försäkring för Volkswagen. Det ger dig en sammanfattande beskrivning av vad som ingår i försäkringen och om vilka delar den täcker.

Här kan du se våra gällande fullständiga villkor, samt tidigare versioner. Observera att det alltid är de senaste villkoren som gäller för din skada, oavsett vilka villkor som gällde när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Självrisk är den skadekostnad som du själv behöver betala när din bil råkar ut för skada.

Grundsjälvrisken framgår av ditt försäkringsbrev och av tabellen ovan. I de fullständiga villkoren kan du också läsa om tillfällen då särskilda självrisker gäller. Om din bil skadas i samband med att andra privata ägodelar, som du har försäkrade via exempelvis vår hemförsäkring, betalar du endast en självrisk (den högsta). Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice