Försäkring för Audi hos WaterCircles

Teckna en försäkring för din Audi hos WaterCircles och få ett bra skydd om olyckan skulle vara framme.

Hos oss på WaterCircles kan du teckna en försäkring för din Audi som är anpassad efter din bil och din bilkörning. Du får en topprankad bilförsäkring av Konsumenternas Försäkringsbyrå – en trygg bilförsäkring som ger dig skydd både under bilkörning och när bilen står parkerad.

Försäkra Audi med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Teckna din bilförsäkring för Audi hos WaterCircles

Teckna din bilförsäkring hos WaterCircles och få en försäkring som är prisvärd och som ger dig den trygghet du behöver för att kunna njuta av körglädjen när du är ute på vägarna. Du väljer själv om du endast vill teckna en trafikförsäkring alternativt en halvförsäkring eller helförsäkring för ett mer täckande skydd. Med försäkringsalternativet Superbil ingår alla tillägg.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Försäkringar för Audi hos WaterCircles för olika modeller

Hos WaterCircles kan du teckna en bra bilförsäkring för din Audi. Läs mer om några av de modeller som vi försäkrar.

Teckna försäkring för Audi A4

Audi A4 är bilmärkets bästsäljande familjebil som är mindre än A6, men ändå rymlig – elegant både invändigt och utvändigt. Det finns flera modeller av A4; sedan, kombi, cabriolet och sportversioner. Njut av en körning präglad av komfort med en bra försäkring anpassad för din Audi A4.

Teckna här

Teckna försäkring för Audi A5

Försäkra din Audi A5 – en sportig och elegant bil som har alla de tekniska egenskaper som du önskar hos en bil som ska ge dig komfort och det lilla extra. Försäkra din bil med en försäkring som ger dig samma komfort och trygghet. För en försäkring med det lilla extra kan du teckna vår försäkring Superbil.

Teckna här

Teckna försäkring för Audi A6

Teckna en försäkring för Audi A6, familjekombin som beskrivs som både lyxig och sportig. Med högteknologisk utrustning och ett vackert formspråk är den en fröjd att köra. Njut av körglädjen med en försäkring som håller måttet; vi erbjuder både halv- och helförsäkringar.

Teckna här

Teckna försäkring för Audi Q3

Audi Q3 är en kompakt SUV som upplevs rymlig och som kännetecknas av sin höga kvalitet och säkerhetsnivå. När du tecknar vår bilförsäkring för din Audi Q3 får du en topprankad försäkring som ger extra säkerhet oavsett om du kör i storstan eller på landsvägar.

Teckna här

Teckna försäkring för Audi Q5

Du som kör en Audi Q5 kör en SUV som är både sportig, dynamisk och utrustad med miljöegenskaper såsom körning med minskat utsläpp av koldioxid. Teckna en försäkring för din bil hos WaterCircles som ger dig trygghet på vägarna.

Teckna här

Teckna försäkring för Audi e-tron

Audi e-tron är en fullstor SUV som helt och hållet drivs av el och som kännetecknas av både säkerhet och effektivitet. Njut av den fulla körupplevelsen med Audi e-tron och försäkra den med vår bilförsäkring.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från Audi

Halvförsäkring

Teckna en halvförsäkring om din bil fortfarande har kvar sin vagnskadegaranti. Du får då ersättning för skador som orsakas av bland annat brand, stenskott eller inbrott. Du får också ersättning för bärgning och maskinskada. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

En helförsäkring ger dig ett heltäckande skydd mot alla sorters skador. Utöver innehållet i halvförsäkringen ingår det även vagnskadeförsäkring – du får då ersättning för skador som orsakas av exempelvis skadegörelse eller trafikolycka. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Därför ska du teckna försäkring för din Audi hos WaterCircles

Topprankad

Konsumenternas.se har våra bilförsäkringar fått topplaceringar – teckna en topprankad försäkring för dig och din Audi.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Vill du försäkra din Audi med ett komplett försäkringsskydd? Teckna försäkringen Superbil och få alla tillägg. Superbil finns för både halv- och helförsäkring.

Försäkra din Audi - Jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan kan du se vad som ingår när du tecknar våra olika bilförsäkringar och hur de skiljer sig åt. Du kan läsa mer i vår förköpsinformation.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. Den ger dig en sammanfattande beskrivning av innehållet i försäkringen och svarar exempelvis på frågor om vad den täcker.

Här kan du läsa de fullständiga försäkringsvillkoren. En skada ersätts alltid enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om din bil skulle skadas eller om du skulle hamna i en bilolycka finns det en självrisk, det vill säga den skadekostnad som du själv behöver stå för.

I ditt försäkringsbrev, och av tabellen ovan framgår grundsjälvrisken. I våra fullständiga villkor kan du se när särskilda självrisker är aktuella. Om flera skador skulle inträffa vid en och samma händelse, och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen – eller om du har andra privata sakförsäkringar tecknade hos oss (som exempelvis hemförsäkring) – behöver du endast betala en självrisk, den högsta. Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice