Försäkring för Kia hos WaterCircles

Teckna en bra försäkring för Kia hos WaterCircles och få en försäkring som är skräddarsydd efter din bil och dina behov.

Vill du ge din bil en riktigt bra bilförsäkring? Kia är bilmärket för dig som uppskattar en snygg och genomtänkt design utan att tumma på kvaliteten. Kia har också blivit belönade för sitt hållbarhetstänk och sin miljöhantering. Försäkra din Kia hos oss och skapa trygghet för dig själv och din bil.

Teckna din bilförsäkring för Kia hos WaterCircles

Teckna en bilförsäkring för Kia hos oss på WaterCircles och få en försäkring som täcker allt det du förväntar dig av en bilförsäkring. Teckna enbart en trafikförsäkring, eller ge dig själv extra trygghet ute på vägarna med en halvförsäkring eller en helförsäkring. Om du tecknar vår försäkring Superbil, försäkrar du också din Kia med alla tillägg.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Försäkra Kia med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Välj en försäkring för Kia hos WaterCircles – vi försäkrar alla modeller

Hos oss på WaterCircles kan du teckna en bilförsäkring för Kia för flera olika modeller. Här nedan kan du läsa mer om några av dem.

Kia Ceed

Kia Ceed är en halvkombi som både är snygg, sportig och rymlig. I Sverige är den en populär modell som också har blivit utsedd till årets familjebil. Teckna en försäkring för din Kia Ceed och få en bilförsäkring som ger dig trygghet på vägarna.

Teckna här

Kia Picanto

Kia Picanto är en liten halvkombi, perfekt för stadskörning. Små yttermått och ett rymligt inre lämnar lite att önska hos Kia Picanto. Med vår försäkring kan du känna dig trygg, både när du kör i stan och när du kör på landsvägar.

Teckna här

Kia Rio

Kia Rio är en liten bil i halvkombimodell som finns i olika varianter med både diesel- och bensinmotor. Den första modellen tillverkades år 2000 och har sedan dess tillverkats i flera generationer. Teckna din försäkring för Kia Rio hos oss.

Teckna här

Kia e-Soul

Kia e-Soul är en eldriven cross-over och en elbil utöver det vanliga. Njut av körupplevelsen och försäkra din Kia e-Soul med en prisvärd bilförsäkring. Du kan teckna både hel- och halvförsäkring.

Teckna här

Kia Niro

Kia Niro är en dynamisk elhybrid med sportig känsla och stort fokus på teknik och säkerhet.

Teckna här

Kia e-Niro

Kia e-Niro är den helelektriska modellen av Kia Niro och en bil för dig som tänker på miljön.

Teckna här

Kia EV6

Kia EV6 sticker ut med sin toppmoderna design och elektriska prestanda. Denna elbil har en räckvidd på upp till 510 kilometer per laddning och en snabbladdningsfunktion som laddar batteriet från 10% till 80% på endast 18 minuter. Skapa en extra trygg körupplevelse med en försäkring för din Kia EV6 hos oss – vi har också en försäkring för elbil anpassad för dig som kör en eldriven bil.

Teckna här

Kia Sportage

Med sin djärva design och mångsidighet är Kia Sportage en stark utmanare i SUV-kategorin. Den senaste modellen har en modern exteriör kombinerad med en interiör som erbjuder både komfort och sofistikerad teknik. Utöver avancerade säkerhetsfunktioner kan du skapa ett extra skydd för din Kia Sportage med en försäkring från WaterCircles.

Teckna här

Kia Sorento

Kia Sorento är en SUV med rymlig interiör som erbjuder hög komfort och avancerad teknologi för både förare och passagerare. Bilen är ett utmärkt val för såväl stadskörning som utflykter i svårare terräng. Dessutom är den utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner. För extra säkerhet kan du teckna en försäkring för din Kia Sorento hos WaterCircles.

Teckna här

Kia Optima

Kia Optima är en elegant och dynamisk sedan. Modellen erbjuder premiumkänsla utifrån och in, och är utrustad med högkvalitativa material och avancerade tekniska funktioner. Motorerna balanserar effektivitet med kraft, vilket passar bra för både stadstrafik och längre resor. Njut av den fulla körglädjen genom att teckna en försäkring för din Kia Optima hos oss på WaterCircles.

Teckna här

Kia Venga

Kia Venga är en kompakt och mångsidig bil som, trots sitt lilla format, imponerar med sin rymlighet och flexibilitet. Med smart design som maximerar det inre utrymmet är den lämplig för både kortare stadskörning och längre familjeutflykter. För att ge din bil ett omfattande skydd kan du teckna en försäkring för din Kia Venga hos oss på WaterCircles.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från Kia

Halvförsäkring

Har din Kia kvar sin vagnskadegaranti? Då rekommenderar vi att du tecknar en halvförsäkring. Då ersätts du för skador som orsakas av bland annat brand, inbrott eller stenskott samt för bärgning och maskinskada. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

Om din vagnskadegaranti har gått ut bör du teckna en helförsäkring som innehåller allt som en halvförsäkring gör, samt skador orsakade av till exempel skadegörelse eller en trafikolycka. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Varför ska du teckna försäkring för Kia hos WaterCircles

Topprankad

Konsumenternas.se har topprankat våra bilförsäkringar – något som skänker dig och din Kia extra trygghet i trafiken.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Försäkringen Superbil ger dig en bilförsäkring som innehåller i stort sett allt. Teckna Superbil för hel- eller halvförsäkring och få en extra trygg försäkring för din Kia.

Försäkra din Kia - Jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan kan du se vad som ingår när du tecknar våra olika bilförsäkringar och hur de skiljer sig åt. Du kan läsa mer i vår förköpsinformation.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. Den ger dig en sammanfattande beskrivning av innehållet i försäkringen och svarar exempelvis på frågor om vad den täcker.

Här kan du läsa de fullständiga försäkringsvillkoren. En skada ersätts alltid enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om din bil skulle skadas eller om du skulle hamna i en bilolycka finns det en självrisk, det vill säga den skadekostnad som du själv behöver stå för.

I ditt försäkringsbrev, och av tabellen ovan framgår grundsjälvrisken. I våra fullständiga villkor kan du se när särskilda självrisker är aktuella. Om flera skador skulle inträffa vid en och samma händelse, och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen – eller om du har andra privata sakförsäkringar tecknade hos oss (som exempelvis hemförsäkring) – behöver du endast betala en självrisk, den högsta. Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice