Försäkring för Opel hos WaterCircles

Med en försäkring för Opel hos WaterCircles får du en bilförsäkring som är utformad att ge dig maximal trygghet och sinnesro på vägarna, så att du kan fokusera på körglädjen.

Teckna med 20% onlinerabatt

Vi erbjuder 20% rabatt när du tecknar en försäkring för din Opel online.

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Teckna försäkring för Opel hos WaterCircles

Att teckna en försäkring för din Opel hos oss på WaterCircles innebär att du får tillgång till flera olika försäkringsalternativ. Vi erbjuder allt från grundläggande trafikförsäkring till omfattande helförsäkring, vilket säkerställer att du kan välja det skydd som bäst matchar dina behov och din bils specifika egenskaper.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Bilförsäkring för flera Opel-modeller

Varje bilmodell har sin unika karaktär och sina behov. Därför erbjuder vi en bilförsäkring som passar dig, oavsett om du kör en stadsvänlig bil eller en rymlig familjebil.

Opel Corsa

Opel Corsa är en ikon inom småbilssegmentet, känd för sin smidighet, bränsleeffektivitet och pålitliga prestanda. Det är en dynamisk bil som passar bra i såväl stadens puls som på öppna vägar.

Teckna här

Opel Mokka

Opel Mokka är en stilfull och mångsidig SUV som passar perfekt för både stadskörning och äventyr – en mångsidig bil för dig som värdesätter trygghet och framkomlighet på vägarna.

Teckna här

Opel Zafira

Opel Zafira har en rymlig interiör och bra flexibilitet och är idealisk för familjer och långresor. Vår försäkring erbjuder ett omfattande skydd som passar den aktiva livsstil som kännetecknar många Zafira-förare.

Teckna här

Opel Combo

Opel Combo är en mångsidig bil som är praktisk och robust. Modellen fungerar både som en lätt lastbil och som en rymlig familjebil och passar perfekt för såväl arbete som fritid.

Teckna här

Försäkra även andra bilmodeller

Vi erbjuder givetvis försäkring för andra bilmodeller från Opel samt andra bilmärken.

Trafikförsäkring

En trafikförsäkring är en grundläggande men avgörande del av varje bilägares skydd. Den täcker skador som din bil kan orsaka på andra personer och deras egendom, och är en nödvändighet för alla fordon i trafik.

Teckna trafikförsäkring

Halvförsäkring

En halvförsäkring täcker nästan allt det som en helförsäkring gör. Den inkluderar skydd mot stöld, brand, glas- och vattenskador. Om din bil har kvar sin vagnskadegaranti ger en halvförsäkring ofta tillräckligt skydd.

Teckna halvförsäkring

Helförsäkring

För det mest omfattande skyddet, ska du välja en helförsäkring. Denna försäkring täcker allt som ingår i både trafik- och halvförsäkringen, plus extra skydd vid olyckor, kollisioner och andra oväntade händelser.

Teckna helförsäkring

Få det bästa för din Opel med försäkring från WaterCircles

Topprankad

Vår bilförsäkring hamnar återkommande i topp hos Konsumenternas.se.

Skadejour dygnet runt

Vår skadejour finns tillgänglig dygnet runt för att ge dig snabb och effektiv hjälp.

Superbil

Med superbil ingår alla tillägg – går att teckna för både halv- och helförsäkring.

Jämför innehållet i våra bilförsäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan kan du se vad som ingår när du tecknar våra olika bilförsäkringar och hur de skiljer sig åt. Du kan läsa mer i vår förköpsinformation.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. Den ger dig en sammanfattande beskrivning av innehållet i försäkringen och svarar exempelvis på frågor om vad den täcker.

Här kan du läsa de fullständiga försäkringsvillkoren. En skada ersätts alltid enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om din bil skulle skadas eller om du skulle hamna i en bilolycka finns det en självrisk, det vill säga den skadekostnad som du själv behöver stå för.

I ditt försäkringsbrev, och av tabellen ovan framgår grundsjälvrisken. I våra fullständiga villkor kan du se när särskilda självrisker är aktuella. Om flera skador skulle inträffa vid en och samma händelse, och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen – eller om du har andra privata sakförsäkringar tecknade hos oss (som exempelvis hemförsäkring) – behöver du endast betala en självrisk, den högsta. Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice