Försäkring för Peugeot hos WaterCircles

När du väljer att teckna en försäkring för din Peugeot hos oss på WaterCircles får du en trygg bilförsäkring med extra omtanke. Den ger dig ett skräddarsytt skydd som gäller både när du använder och inte använder din Peugeot.

Teckna försäkring för Peugeot hos WaterCircles

Vi erbjuder flera olika alternativ när du ska teckna en försäkring för din Peugeot. Om en hel- eller halvförsäkring passar bäst för dig och din bil beror framför allt på bilens ålder – nyare bilar behöver i regel inte en helförsäkring. Om du vill ge din bil ett extra gott skydd ger vårt försäkringsalternativ Superbil dig den trygghet som du behöver. Längre ner på sidan kan du läsa mer om våra olika försäkringsalternativ.

⭐ Topprankade försäkringar

När Konsumenternas.se jämför olika försäkringsbolag är våra bilförsäkringar placerade i topp.

Försäkra din Peugeot med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Vi erbjuder försäkring för din Peugeot – se flera modeller

På WaterCircles kan du teckna försäkringar för de allra flesta av Peugeots modeller. Här presenterar vi några av Peugeots vanligaste bilmodeller, men det går givetvis även att teckna försäkringar hos oss för andra modeller.

Peugeot 206

Peugeot 206 är en kompakt bil som har blivit någon av en ikon bland mindre bilar. Designen är tidlös med slanka linjer och en distinkt framtoning som är lätt att känna igen på vägarna. Trots sin storlek erbjuder den en rymlig interiör, vilket gör den idealisk för både stadskörning och daglig pendling. Med en försäkring för din Peugeot 206 kan du känna dig extra trygg på vägarna.

Teckna här

Peugeot 207

Peugeot 207 är en dynamisk och stilfull småbil som passar lika bra för körning i stadsmiljö som på landsväg. Interiören är överraskande rymlig för sin storlek och bilen är utrustad med effektiva motoralternativ som ger en njutbar körupplevelse samtidigt som den håller nere driftkostnaderna. Teckna en försäkring för din Peugeot 207 hos oss och njut av en trygg körupplevelse i alla situationer.

Teckna här

Peugeot 307

Peugeot 307 har en modern design och erbjuder en rymlig och bekväm interiör som passar lika bra för såväl ensamresenärer som familjer. Bilen är utrustad med responsiva motorer som levererar en härlig körupplevelse. 307 är också känd för sina säkerhetsfunktioner, vilket gör den till ett tryggt val. Genom att teckna en försäkring för din Peugeot 307 hos WaterCircles får du ett omfattande skydd.

Teckna här

Peugeot 508

Peugeot 508 är en mellanstor familjebil och finns som både bensindriven och som dieselhybrid (508 RHX). Du kör med hög komfort och passagerarna i baksätet kan njuta av tilltaget benutrymme. När du försäkrar den hos oss får du en pålitlig försäkring för din Peugeot!

Teckna här

Peugeot e-2008

Peugeot e-2008 är elbilen som passar för familjen. Bilen är en halvkombimodell och är smidig att köra i såväl storstan som på landsbygden. Den känns både kompakt och sportig.

Teckna här

Peugeot 3008

Peugeot 3008 är en mindre SUV där du sitter högt för en kontrollerad körning med bra sikt. Du njuter av en tyst och komfortabel körning i en bil som inte tummar på det estetiska. Den erbjuder också klassens största bagageutrymme – perfekt för dig som behöver en bil som kan ta extra mycket bagage.

Teckna här

Peugeot 5008

Peugeot 5008 är en elegant och rymlig SUV med modern och iögonfallande design som karaktäriseras av sina rena linjer och kraftfulla framtoning. På insidan är den rymlig och flexibel. 5008 är utrustad med avancerad teknik och säkerhetsfunktioner för en säker och bekväm körupplevelse. Skapa en trygg körupplevelse i din Peugeot 5008 med en försäkring från WaterCircles.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från Peugeot

Halvförsäkring

För dig som kör en nyare Peugeot som fortfarande har kvar sin vagnskadegaranti räcker det med en halvförsäkring. Den ger dig ersättning för skador på din bil som uppstår vid exempelvis stenskott, brand eller inbrott. Du får också ersättning för kostnader som täcker plötsliga fel samt bärgning. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

Om vagnskadegarantin har gått ut rekommenderar vi att du tecknar en helförsäkring. Den inkluderar allt som ingår i halvförsäkringen samt kostnader för vagnskada – det ger din bil ett fullgott skydd med ersättning för skador som orsakas av till exempel skadegörelse eller en olycka. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Varför du ska försäkra din Peugeot hos oss

Topprankad

Konsumenternas Försäkringsbyrå rankar våra bilförsäkringar i topp vid en jämförelse av olika försäkringsbolag.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Superbil är försäkringsalternativet som inkluderar alla våra tillägg – det ger dig och din bil ett särskilt omfattande skydd.

Jämför innehållet i våra försäkringar för Peugeot

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan ser du hur våra olika bilförsäkringar skiljer sig åt och vad som ingår. I vår förköpsinformation kan du läsa mer utförligt om vad försäkringen innehåller.

All information om WaterCircles försäkring för din Skoda hittar du i vårt produktblad. Där får du en kortfattad beskrivning som sammanfattar innehållet av din bilförsäkring och om de delar som täcks av försäkringen.

Se våra fullständiga villkor nedan. Observera att en skada alltid ersätts enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade din försäkring.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om du skulle råka ut för skada på din bil behöver du själv stå för en viss del av skadekostnaden, det vill säga självrisken.

I tabellen ovan, och i ditt försäkringsbrev, framgår grundsjälvrisken, och i de fullständiga villkoren kan du läsa om vid vilka tillfällen som särskilda självrisker är tillbörliga. Du betalar endast den högsta självrisken om din bil skadas i samband med andra ägodelar som täcks av en annan försäkring som du har tecknat hos oss (såsom en hemförsäkring). Observera att din trafikförsäkring alltid behöver betalas utöver annan självrisk om trafikförsäkring gäller med självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice