Hem      Försäkringar      Bilförsäkring   

Skoda – försäkring hos WaterCircles

Kör du en Skoda? Försäkring hos WaterCircles ger dig en skräddarsydd försäkring anpassad efter dig och din bil. Upplev den sanna körglädjen i din Skoda med en försäkring hos WaterCircles.

Få pris

Teckna en bilförsäkring för Skoda hos WaterCircles

Känn trygghet på vägarna när du tecknar en bilförsäkring för Skoda hos oss. Välj om du vill teckna en halvförsäkring eller en helförsäkring och anpassa försäkringen efter din bil och dina körvanor. Vill du ha en bilförsäkring med det lilla extra? Då är vår försäkring Superbil något för dig. Då ingår alla tillägg och du får en omfattande bilförsäkring för Skoda som dessutom är topprankad.

Med en försäkring för din Skoda kan du känna dig trygg om olyckan skulle vara framme. Du får en bilförsäkring som är anpassad efter dina körvanor.

Försäkra Skoda med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Topprankade försäkringar av Konsumenternas Försäkringsbyrå

Teckna en försäkring för Skoda för olika modeller hos WaterCircles

Här ser du ett urval av de bilmodeller som du kan teckna en försäkring för hos oss på WaterCircles, bland annat Skoda Octavia och Skoda Fabia.

Välj bilmodell

Skoda Octavia är den lilla familjebilen och även Skodas bäst säljande bilmodell. I dag finns Skoda Octavia i ett flertal olika varianter och både som kombi och halvkombi. Modellen är kompakt, men med ett stort utrymme.

Teckna här

Skoda Fabia är vad som brukar refereras till som en supermini och finns både som kombi och halvkombi samt med bensin- eller dieselmotor. Med en försäkring för Skoda Fabia hos oss får du en försäkring som ger dig den trygghet du behöver för en liten bil..

Teckna här

Skoda Enyaq är en SUV som är rymlig och kan köras på el. Om du kör en Skoda Enyaq som har sin vagnskadegaranti kvar räcker det att du tecknar en halvförsäkring. Om inte vagnskadegarantin finns kvar och du vill ha en heltäckande försäkring för din Skoda bör du teckna en helförsäkring som också täcker vagnskador.

Teckna här

Skoda Superb är en kombibil som framför allt kännetecknas av sitt generösa utrymme för passagerarna i baksätet. Med en försäkring för Skoda Superb från WaterCircles får du en försäkring som ger dig ett bra skydd.

Teckna här

Skoda Yeti är en crossover-modell med många likheter med en traditionell SUV. Modellen är utrustad med terrängegenskaper som anses vara bra för storleksklassen.

Teckna här

Halvförsäkring

Om du fortfarande har kvar den vagnskadegaranti som kommer med nya bilar räcker det att du tecknar en halvförsäkring. Då ingår ersättning för bland annat bärgning, inbrott, maskinskada, brand och stenskottsskador. När din vagnskadegaranti har gått ut rekommenderar vi dig att istället teckna en helförsäkring. Trafikförsäkring ingår i både halv- och helförsäkring.

Jamför våra halvförsäkringar

Helförsäkring

Om du saknar vagnskadegaranti på din bil bör du teckna en helförsäkring. Den är för dig som inte vill lämna någonting åt slumpen och vill ha en försäkring som täcker det mesta. I helförsäkringen ingår allt som ingår i en halvförsäkring samt en vagnskadeförsäkring som ger dig ersättning för skador som uppstår vid exempelvis en trafikolycka eller skadegörelse. Trafikförsäkring ingår.

Jamför våra helförsäkringar

Därför ska du teckna en försäkring för Skoda hos WaterCircles

  • Topprankad
    Vi erbjuder en försäkring för din Skoda som är topprankad hos Konsumenternas.
  • Hjälp dygnet runt
    Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.
  • Superbil
    Med försäkringen Superbil får du en bilförsäkring för din Skoda som innehåller alla tillägg. Finns både som halv- och helförsäkring.

Jämför innehållet i våra bilförsäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se alla våra bilförsäkringars omfattning.

TrafikförsäkringHalvförsäkringSuperbil HalvförsäkringHelförsäkringSuperbil Helförsäkring
När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller med 1 000 kr i självrisk.
Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.
---
Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.
---
Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.
---
Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av el-/hybridbil. Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. För Superbil gäller högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. För Miljöbilsförsäkring gäller högst 12 år eller har körts högst 17 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil. Om bilen har körts mer än 8 000 mil och upp till 12 000 mil är självrisken 5 000 kr. Om bilen har körts mer än 12 000 mil är självrisken 8 000 kr.
---
Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.
---
Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.
---
Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.
---
Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).
---
Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.
---------
Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vid hyra av bensin-/dieselbil betalar vi 75 % av dygns- och kilometerkostnaden. Vid hyra av el- eller hybridbil betalar vi 90 % av dygns- och kilometerkostnaden.
---TilläggTillägg
Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.
---TilläggTillägg
Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskin- och elektronikskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn vid hyra av bensin-/dieselfordon om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil. Vid hyra av el- eller hybridbil får du ersättning i upp till 5 dygn.
---TilläggTillägg

Scrolla till höger i tabellen för att se alla våra bilförsäkringars omfattning.

Bra att veta

I tabellen ovan beskriver vi innehållet i våra bilförsäkringar och vad som skiljer de olika försäkringarna åt. Ladda ner förköpsinformation om vår bilförsäkring.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. En sammanfattande och kortfattad beskrivning av vad som ingår i försäkringen ger dig svar på frågor om exempelvis vad försäkringen täcker.

Här hittar du de fullständiga villkoren för vår bilförsäkring. Om du får en skada ersätts du alltid enligt gällande villkor.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Självrisken är den del av skadekostnaden som du själv får betala i händelse av olycka eller skada på din bil.

Grundsjälvrisken framgår av ditt försäkringsbrev och av tabellen ovan. Ibland gäller särskilda självrisker som då finns angivna under respektive avsnitt i våra fullständiga villkor. Om flera skador inträffar vid samma tillfälle och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen, eller från andra privata sakförsäkringar som du har tecknade hos oss, exempelvis hemförsäkring, behöver du bara betala en självrisk (den högsta). Om trafikförsäkringen gäller med självrisk måste den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice