Skoda – försäkring hos WaterCircles

Kör du en Skoda? Försäkring hos WaterCircles ger dig en skräddarsydd försäkring anpassad efter dig och din bil. Upplev den sanna körglädjen i din Skoda med en försäkring hos WaterCircles.

Med en försäkring för din Skoda kan du känna dig trygg om olyckan skulle vara framme. Du får en bilförsäkring som är anpassad efter dina körvanor.

Teckna en bilförsäkring för Skoda hos WaterCircles

Känn trygghet på vägarna när du tecknar en bilförsäkring för Skoda hos oss. Välj om du vill teckna en halvförsäkring eller en helförsäkring och anpassa försäkringen efter din bil och dina körvanor. Vill du ha en bilförsäkring med det lilla extra? Då är vår försäkring Superbil något för dig. Då ingår alla tillägg och du får en omfattande bilförsäkring för Skoda som dessutom är topprankad.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Konsumenternas Försäkringsbyrå har topprankat våra bilförsäkringar.

Försäkra Skoda med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Teckna en försäkring för Skoda för olika modeller hos WaterCircles

Här ser du ett urval av de bilmodeller som du kan teckna en försäkring för hos oss på WaterCircles, bland annat Skoda Octavia och Skoda Fabia.

Teckna försäkring – Skoda Octavia

Skoda Octavia är den lilla familjebilen och även Skodas bäst säljande bilmodell. I dag finns Skoda Octavia i ett flertal olika varianter och både som kombi och halvkombi. Modellen är kompakt, men med ett stort utrymme.

Teckna här

Teckna försäkring – Skoda Fabia

Skoda Fabia är vad som brukar refereras till som en supermini och finns både som kombi och halvkombi samt med bensin- eller dieselmotor. Med en försäkring för Skoda Fabia hos oss får du en försäkring som ger dig den trygghet du behöver för en liten bil.

Teckna här

Teckna försäkring – Skoda Enyaq

Skoda Enyaq är en SUV som är rymlig och kan köras på el. Om du kör en Skoda Enyaq som har sin vagnskadegaranti kvar räcker det att du tecknar en halvförsäkring. Om inte vagnskadegarantin finns kvar och du vill ha en heltäckande försäkring för din Skoda bör du teckna en helförsäkring som också täcker vagnskador.

Teckna här

Teckna försäkring – Skoda Superb

Skoda Superb är en kombibil som framför allt kännetecknas av sitt generösa utrymme för passagerarna i baksätet. Med en försäkring för Skoda Superb från WaterCircles får du en försäkring som ger dig ett bra skydd.

Teckna här

Teckna försäkring – Skoda Yeti

Skoda Yeti är en crossover-modell med många likheter med en traditionell SUV. Modellen är utrustad med terrängegenskaper som anses vara bra för storleksklassen.

Teckna här

Mer för din Skoda – försäkringar för fler bilmodeller

Kör du en annan modell av Skoda? Försäkringar hos WaterCircles skräddarsys efter dig, din bil och din körning. Ta reda på vad en försäkring för din Skoda skulle kosta.

Halvförsäkring

Om du fortfarande har kvar den vagnskadegaranti som kommer med nya bilar räcker det att du tecknar en halvförsäkring. Då ingår ersättning för bland annat bärgning, inbrott, maskinskada, brand och stenskottsskador. När din vagnskadegaranti har gått ut rekommenderar vi dig att istället teckna en helförsäkring. Trafikförsäkring ingår i både halv- och helförsäkring.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

Om du saknar vagnskadegaranti på din bil bör du teckna en helförsäkring. Den är för dig som inte vill lämna någonting åt slumpen och vill ha en försäkring som täcker det mesta. I helförsäkringen ingår allt som ingår i en halvförsäkring samt en vagnskadeförsäkring som ger dig ersättning för skador som uppstår vid exempelvis en trafikolycka eller skadegörelse. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Därför ska du teckna en försäkring för Skoda hos WaterCircles

Topprankad

Vi erbjuder en försäkring för din Skoda som är topprankad hos Konsumenternas.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Med försäkringen Superbil får du en bilförsäkring för din Skoda som innehåller alla tillägg. Finns både som halv- och helförsäkring.

Bilförsäkring för Skoda - Jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan ser du hur våra olika bilförsäkringar skiljer sig åt och vad som ingår. I vår förköpsinformation kan du läsa mer utförligt om vad försäkringen innehåller.

All information om WaterCircles försäkring för din Skoda hittar du i vårt produktblad. Där får du en kortfattad beskrivning som sammanfattar innehållet av din bilförsäkring och om de delar som täcks av försäkringen.

Se våra fullständiga villkor nedan. Observera att en skada alltid ersätts enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade din försäkring.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om du skulle råka ut för skada på din bil behöver du själv stå för en viss del av skadekostnaden, det vill säga självrisken.

I tabellen ovan, och i ditt försäkringsbrev, framgår grundsjälvrisken, och i de fullständiga villkoren kan du läsa om vid vilka tillfällen som särskilda självrisker är tillbörliga. Du betalar endast den högsta självrisken om din bil skadas i samband med andra ägodelar som täcks av en annan försäkring som du har tecknat hos oss (såsom en hemförsäkring). Observera att din trafikförsäkring alltid behöver betalas utöver annan självrisk om trafikförsäkring gäller med självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice