Försäkring för Volvo hos WaterCircles

Med WaterCircles försäkring för Volvo får du en anpassad försäkring som vi skräddarsyr för att passa dig, din bil och din körning.

Känn trygghet på vägarna och luta dig tillbaka med en bilförsäkring hos WaterCircles, en försäkring som dessutom har blivit topprankad på Konsumenternas.se.

Teckna din bilförsäkring för Volvo hos WaterCircles

Teckna din bilförsäkring för Volvo hos oss på WaterCircles och få en bra och prisvärd försäkring som inkluderar det du behöver för att du ska känna dig trygg på vägarna och kunna njuta av körglädjen. På WaterCircles vill vi att du ska kunna njuta av din Volvo i alla avseenden. Därför erbjuder vi flera olika sorters försäkring för din Volvo; trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Det är också möjligt att teckna försäkringen Superbil som inkluderar alla tillägg.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Teckna försäkring för din Volvo med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Försäkra några av Volvos mest populära modeller

Hos oss kan du teckna en bilförsäkring för just din Volvo. Här kan du läsa mer om några av modellerna vi försäkrar.

Volvo V40

Volvo V40 är en kompakt och stilren halvkombi som är perfekt för stadskörning och dagligt bruk. Modellen är utrustad med flera säkerhetssystem inklusive en funktion som skyddar fotgängare samt automatisk inbromsning för att förhindra kollisioner. Att teckna en försäkring för din Volvo V40 kan ge extra trygghet för en bekymmersfri körupplevelse.

Teckna här

Volvo V50

Volvo V50 är Volvos minsta kombibil som inte längre tillverkas, men som är fortsatt populär på andrahandsmarknaden. För dig som kör denna bil rekommenderar vi en helförsäkring för din Volvo.

Teckna här

Volvo V60

Volvo V60 är en praktisk kombibil som kombinerar komfort och funktionalitet med Volvos kända säkerhetsstandarder. Bilen passar dig som önskar flexibilitet och utrymme utan att kompromissa med stil. Med avancerad säkerhetsteknik och en rad effektiva motoralternativ, inklusive plug-in-hybridalternativ, är V60 en lämplig bil för såväl daglig pendling som längre resor. Hos oss på WaterCircles kan du teckna en försäkring för din Volvo V60.

Teckna här

Volvo V70

Volvo V70 är den klassiska familjebilen för dig som värderar säkerhet, trygghet och familjen framför allt. Det märks även i ditt val av försäkring när du tecknar en försäkring för Volvo hos WaterCircles. Volvo V70 slutade tillverkas år 2016 – om din vagnskadegaranti har löpt ut bör du teckna en helförsäkring.

Teckna här

Volvo V90

Volvo V90 är en relativt ny bilmodell och tillhör segmentet herrgårdsvagnar. Den tar över stafettpinnen efter Volvo V70 som den självklara Volvomodellen för barnfamiljen. Med en försäkring för Volvo hos WaterCircles ger du din bil en försäkring som passar dig och din bil – välj mellan halv- och helförsäkring.

Teckna här

Volvo C30

Volvo C30 är en kompakt halvkombi med en sportig design i mindre format. Trots sin storlek har bilen en bekväm och välutrustad interiör och erbjuder en responsiv körupplevelse. Modellen passar dig som vill ha en kompakt men ändå distinkt och säker bil. Att teckna en försäkring för din Volvo C30 är ett smart sätt att säkerställa extra skydd och trygghet på vägen.

Teckna här

Volvo XC60

Volvo XC60 är en mångsidig kompakt SUV med ett starkt fokus på säkerhet. Med sitt City Safety-system erbjuder den ett toppmodernt kollisionsskydd. Interiören är rymlig och elegant, utrustad med Volvos intuitiva Sensus infotainmentsystem. Modellen är idealisk för både stadskörning och längre utflykter. För att komplettera säkerheten bör du teckna en försäkring för din Volvo XC60.

Teckna här

Volvo XC70

Volvo XC70 är en mångsidig kombibil som kombinerar bekvämligheten hos en familjebil med off-road-kapacitet. Med sin högre markfrigång och fyrhjulsdrift är den designad för både körning på stadsväg och i tuffare terräng. Modellen är utrustad med säkerhetsfunktioner såsom avancerad körfältsassistans- och kollisionsskyddssystem. Att teckna en försäkring för Volvo XC70 kan vara ett klokt beslut för ytterligare skydd och sinnesro.

Teckna här

Volvo XC90

Volvo XC90 är en rymlig och lyxig SUV som kännetecknas som säker, bekväm och hållbar. Modellen är en av Volvos flaggskeppsbilar och erbjuder en rymlig interiör med plats för upp till sju passagerare. XC90 finns som bensin-, diesel- och plug-in hybridversioner samt körs utmärkt även under tuffa vägförhållanden. För extra trygghet och sinnesro, kan du teckna en försäkring för din Volvo XC90 hos oss på WaterCircles.

Teckna här

Volvo S40

Volvo S40 är en kompakt sedan som är idealisk för såväl stadskörning som pendling. Bilen levererar en smidig och stabil körupplevelse och finns tillgänglig med olika motoralternativ som är anpassade för både effektivitet och responsiv kraft. S40 är en utmärkt bil för den som värdesätter en pålitlig och säker bil. För ytterligare trygghet kan du teckna en försäkring för din Volvo S40 hos oss på WaterCircles.

Teckna här

Volvo S60

Volvo S60 är en sofistikerad och dynamisk sedan som kombinerar elegant skandinavisk design med avancerad säkerhetsteknik. Interiören i S60 har ett starkt fokus på komfort och användarvänlighet, och bilen är utrustad med högkvalitativa material och ett toppmodernt infotainmentsystem. Att teckna en försäkring för din Volvo S60 kan ge dig ytterligare trygghet och skydd på vägarna.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från Volvo

Halvförsäkring

Halvförsäkringen är för dig som fortfarande har kvar vagnskadegarantin på din bil. Den ger dig ersättning för skador som uppstår till följd av exempelvis stenskott, inbrott eller brand, men ger också ersättning för maskinskada och bärgning. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

Med en helförsäkring garderar du dig mot alla sorters skador. I helförsäkringen ingår allt som ingår i halvförsäkringen, men även vagnskadeförsäkring som täcker skador som uppkommer vid till exempel en trafikolycka eller skadegörelse. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Varför du ska teckna bilförsäkring för Volvo hos WaterCircles

Topprankad

Konsumenternas.se har gett våra försäkringar topplaceringar.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

För en försäkring med extra allt kan du teckna vår försäkring Superbil – den ger dig extra trygghet och finns som både hel- och halvförsäkring.

Jämför innehållet i våra försäkringar för Volvo

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan ser du hur våra olika bilförsäkringar skiljer sig åt och vad som ingår. I vår förköpsinformation kan du läsa mer utförligt om vad försäkringen innehåller.

All information om WaterCircles försäkring för din Volvo hittar du i vårt produktblad. Där får du en kortfattad beskrivning som sammanfattar innehållet av din bilförsäkring och om de delar som täcks av försäkringen.

Se våra fullständiga villkor nedan. Observera att en skada alltid ersätts enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade din försäkring.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om du skulle råka ut för skada på din bil behöver du själv stå för en viss del av skadekostnaden, det vill säga självrisken.

I tabellen ovan, och i ditt försäkringsbrev, framgår grundsjälvrisken, och i de fullständiga villkoren kan du läsa om vid vilka tillfällen som särskilda självrisker är tillbörliga. Du betalar endast den högsta självrisken om din bil skadas i samband med andra ägodelar som täcks av en annan försäkring som du har tecknat hos oss (såsom en hemförsäkring). Observera att din trafikförsäkring alltid behöver betalas utöver annan självrisk om trafikförsäkring gäller med självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice