Försäkring för Nissan hos WaterCircles

Var rädd om din Nissan. Försäkring från WaterCircles ger dig ett tryggt skydd ute på vägarna. Med erfarenhet och kundfokuserad service ser vi till att du får en skräddarsydd försäkring för din Nissan.

Med en försäkring från WaterCircles kan du njuta av din bils fulla potential. Vi erbjuder flera olika försäkringsnivåer som matchar din bil och din körning.

Bilförsäkring för din Nissan med 20 % rabatt online

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Teckna försäkring för Nissan hos WaterCircles

Teckna en försäkring för din Nissan som är anpassad efter din bil. Nyare bilar klarar sig med en halvförsäkring om det fortfarande finns en vagnskadegaranti kvar. Annars rekommenderas en helförsäkring för att ha ett skydd som täcker vagnskador. Med vår försäkring Superbil får du ett fullt skydd.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Bilförsäkring för flera Nissan-modeller

Hos oss kan du teckna bilförsäkring för ett brett utbud av Nissan-modeller.

Nissan Leaf

Nissan Leaf är en framträdande elbil som kombinerar avancerad teknologi med en effektiv och miljösmart körning. Leaf är känd för sin imponerande räckvidd, tysta drift och låga driftskostnader. Med dess rymliga interiör och intuitiva infotainmentsystem erbjuder Nissan Leaf en behaglig och ansvarsfull körupplevelse, perfekt för både stads- och pendelkörning. Förse din Nissan Leaf med en försäkring från WaterCircles – vi har en elbilsförsäkring som ger dig extra rabatt när du tecknar online.

Teckna här

Nissan Ariya

Nissan Ariya representerar nästa generation av elektriska SUV:ar. Med sitt djärva och futuristiska utseende står Ariya ut på vägen och erbjuder en enastående kombination av prestanda, komfort och teknik. Bilen är utrustad med avancerade förarassistanssystem och en rymlig, högteknologisk interiör som skapar en unik körupplevelse. Ariya är en förlängning av ditt digitala liv, med kapacitet att smidigt integrera med dina smarta enheter.

Teckna här

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai är den ultimata crossovern som kombinerar stil och funktionalitet. Denna populära modell är känd för sin mångsidighet, komfort och pålitlighet. Med en rymlig interiör, avancerad säkerhetsteknik och ett imponerande körsätt, är Qashqai det perfekta valet för både stadskörning och äventyr på landsvägen. Oavsett om du behöver en familjebil eller en följeslagare för dina vardagsäventyr, är Nissan Qashqai ett utmärkt val.

Teckna här

Teckna försäkring för andra bilmodeller

På WaterCircles kan du teckna en bilförsäkring även för andra Nissan-modeller samt modeller från andra varumärken. Oavsett märke och modell, kan du lita på att vi har en försäkringslösning som passar just din bil och dina behov.

Trafikförsäkring

Trafikförsäkring är ett grundläggande skydd som alla bilar i trafik måste ha. Den täcker skador som du kan orsaka på andra personer och deras egendom. Till trafikförsäkringen är det inte möjligt att teckna Superbil.

Teckna trafikförsäkring

Halvförsäkring

Vår halvförsäkring inkluderar allt som ingår i trafikförsäkringen samt extra skydd såsom stöld, brand, glas- och vattenskador. Om du har en ny bil med vagnskadegaranti kvar räcker det att teckna en halvförsäkring.

Teckna halvförsäkring

Helförsäkring

Vår helförsäkring innefattar vagnskadegaranti, rättsskydd och skyddar även din bil vid kollisioner. Det är det ultimata valet för maximal trygghet och skydd för din bil. För full täckning kan du teckna försäkringen Superbil.

Teckna helförsäkring

Det bästa för din Nissan – försäkring med flera fördelar

Topprankad

Upplev tryggheten hos en bilförsäkring som hamnar i topp när Konsumenternas Försäkringsbyrå jämför olika försäkringsbolag.

Skadejour dygnet runt

Med vår skadejour tillgänglig dygnet runt, kan du alltid känna dig trygg, oavsett när och var en olycka skulle inträffa.

Superbil

Med Superbil får du ett komplett försäkringsskydd som inkluderar alla tillägg. Går att teckna för både halv- och helförsäkring.

Jämför innehållet i våra bilförsäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan kan du se vad som ingår när du tecknar våra olika bilförsäkringar och hur de skiljer sig åt. Du kan läsa mer i vår förköpsinformation.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. Den ger dig en sammanfattande beskrivning av innehållet i försäkringen och svarar exempelvis på frågor om vad den täcker.

Här kan du läsa de fullständiga försäkringsvillkoren. En skada ersätts alltid enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om din bil skulle skadas eller om du skulle hamna i en bilolycka finns det en självrisk, det vill säga den skadekostnad som du själv behöver stå för.

I ditt försäkringsbrev, och av tabellen ovan framgår grundsjälvrisken. I våra fullständiga villkor kan du se när särskilda självrisker är aktuella. Om flera skador skulle inträffa vid en och samma händelse, och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen – eller om du har andra privata sakförsäkringar tecknade hos oss (som exempelvis hemförsäkring) – behöver du endast betala en självrisk, den högsta. Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice