Försäkring för Polestar hos WaterCircles

Teckna din försäkring för Polestar hos WaterCircles. Du får en försäkring som är anpassad efter din bil och din körning så att du kan njuta av din Polestar till fullo.

En försäkring för Polestar hos WaterCircles ger dig en trygg bilförsäkring som skyddar dig och din bil om olyckan skulle vara framme. Förse din Polestar med en försäkring som är anpassad efter just dina körvanor, vi hjälper dig!

Teckna din försäkring för Polestar hos WaterCircles

Att teckna din försäkring för Polestar hos WaterCircles ger dig trygghet. Om du önskar en försäkring som innehåller det lilla extra finns vår försäkring Superbil – vår mest omfattande bilförsäkring som inkluderar alla tillägg. Superbil går att teckna både som hel- och halvförsäkring, precis som vår ordinarie försäkring för Polestar. Jämför innehållet i våra olika försäkringar lite längre ner på sidan.

⭐ Topprankade försäkringar

Våra bilförsäkringar har topprankats av Konsumenternas Försäkringsbyrå. Läs mer på Konsumenternas.se.

Försäkra Polestar med 20 % onlinerabatt

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Rabatterad försäkring för Polestar

Du som kör en eldriven Polestar kan teckna vår extra förmånliga bilförsäkring för elbil – en försäkring som ger dig upp till 30 % rabatt när du tecknar den online. Med den får du en försäkring som tar särskilt stor hänsyn till din elbil – försäkringen inkluderar bland annat 100 % värdering av bilens batteri under de första tre åren, räddningsförsäkring samt längre tidsintervall för elektronik- och maskinskada.

Teckna försäkring för Polestar hos WaterCircles för olika modeller

Här kan du läsa om Polestars olika bilmodeller som du kan teckna vår bilförsäkring för.

Teckna försäkring för Polestar 1

Polestar 1 är den första bilmodellen från biltillverkaren som har valt att endast tillverka ett begränsat antal av modellen. Sportbilsmodellen beskrivs som en hybrid med premiumprestanda, vilket beskriver både dess körupplevelse och karaktäristiska design. När du tecknar en försäkring för Polestar hos oss ger du din bil ett riktigt bra skydd som låter dig njuta av bilens prestanda fullt ut.

Teckna här

Teckna försäkring för Polestar 2

Polestar 2 är biltillverkarens första helelektriska bil – en bil med avancerad teknik, en design och ett formspråk som inte går att ta miste på. Modellen finns i två olika varianter för räckvidd; standard range och long range. Med en försäkring för Polestar 2 hos WaterCircles kan du känna dig trygg på vägarna och njuta av din bils fulla potential.

Teckna här

Försäkra övriga bilmodeller från Polestar

Halvförsäkring

En halvförsäkring passar dig som har en ny Polestar vars vagnskadegaranti fortfarande gäller. Försäkringen ger dig ersättning för bland annat maskinskada, inbrott, bärgning, stenskottsskador och brand. Din vagnskadegaranti täcker det som annars också ingår i helförsäkringen. När vagnskadegarantin löper ut rekommenderar vi att du tecknar en helförsäkring istället. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Halvförsäkringar

Helförsäkring

En helförsäkring passar dig som kör en bil som saknar vagnskadegaranti. Utöver det som ingår i halvförsäkringen ger den också ersättning för vagnskador som kan uppstå vid till exempel skadegörelse eller en trafikolycka. Med en helförsäkrad Polestar lämnar du ingenting åt slumpen. Du får en försäkring som ger dig full trygghet på vägarna. Med försäkringen Superbil ingår dessutom alla tillägg. Trafikförsäkring ingår.

Jämför våra Helförsäkringar

Varför du ska teckna försäkring för Polestar hos WaterCircles

Topprankad

Vår bilförsäkring har topprankats hos Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Hjälp dygnet runt

Oavsett vilken tid på dygnet som du behöver oss finns vi här för dig. Vår skadejour har öppet dygnet runt om du skulle drabbas av en plötslig skada.

Superbil

Försäkringen Superbil ger dig möjligheten att teckna en försäkring för Polestar som innehåller i stort sett allt.

Försäkra din Polestar - Jämför innehållet i våra försäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan ser du hur våra olika bilförsäkringar skiljer sig åt och vad som ingår. I vår förköpsinformation kan du läsa mer utförligt om vad försäkringen innehåller.

All information om WaterCircles försäkring för Polestar hittar du i vårt produktblad. Där får du en kortfattad beskrivning som sammanfattar innehållet av din bilförsäkring och om de delar som täcks av försäkringen.

Se våra fullständiga villkor nedan. Observera att en skada alltid ersätts enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade din försäkring.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om du skulle råka ut för skada på din bil behöver du själv stå för en viss del av skadekostnaden, det vill säga självrisken.

I tabellen ovan, och i ditt försäkringsbrev, framgår grundsjälvrisken, och i de fullständiga villkoren kan du läsa om vid vilka tillfällen som särskilda självrisker är tillbörliga. Du betalar endast den högsta självrisken om din bil skadas i samband med andra ägodelar som täcks av en annan försäkring som du har tecknat hos oss (såsom en hemförsäkring). Observera att din trafikförsäkring alltid behöver betalas utöver annan självrisk om trafikförsäkring gäller med självrisk.

Vanliga frågor om vår försäkring för Polestar

Vad kostar det att försäkra en Polestar?

Kostnaden för att försäkra en Polestar beror dels på om du väljer en hel- eller halvförsäkring, men även på bilens modell och ålder. Vilken självrisk du har och om du väljer att göra tillägg i försäkringen eller inte påverkar också priset. På WaterCircles erbjuder vi 20% rabatt när du tecknar försäkring för Polestar online.

Vilken försäkring bör jag välja till min Polestar?

Om du har en helt ny Polestar räcker det med en halvförsäkring, eftersom bilen fortfarande omfattas av vagnskadegarantin. Om du kör en äldre bil rekommenderar vi att du tecknar en helförsäkring. Välj alltid bilförsäkring för din Polestar utifrån det som passar dig och din bil bäst.

Hur får jag en billigare Polestar bilförsäkring?

För en billigare Polestar bilförsäkring ska du i regel köra en av de tidigare modellerna – dessa är ofta billigare i reparationskostnader. Äldre modeller blir också mindre stöldbegärliga. Många försäkringsbolag premierar dessutom förare som mer sällan är involverade i trafikolyckor där framför allt unga förare är överrepresenterade.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice