Försäkring för Subaru hos WaterCircles

Ge din bil en omtänksam försäkring. Subaru är känd för sin pålitlighet, säkerhet och terränggående kapacitet. På WaterCircles vill vi att du ska få en försäkring som passar din bil och dina körvanor.

Bilförsäkring för Subaru med 20 % onlinerabatt

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och få 20 % onlinerabatt när du tecknar en bilförsäkring för din Subaru online.

Rabatten gäller endast när du får pris för din bil på vår hemsida.
När du klickar på knappen “Se ditt pris” godkänner du vår användning av dina uppgifter.

Teckna bilförsäkring för Subaru hos WaterCircles

Hos oss på WaterCircles kan du teckna en bilförsäkring för din Subaru som låter dig njuta av hela dess potential och få en trygg upplevelse av ditt bilägarskap. Välj mellan olika försäkringsnivåer för att matcha din bilmodell, körstil och personliga behov. Vi erbjuder allt från grundläggande trafikförsäkring till omfattande helförsäkring med möjlighet till alla tillägg genom vår försäkring Superbil.

⭐ Topprankade försäkringar hos Konsumenternas.se

Läs mer på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Försäkring för flera Subaru-modeller

Hos WaterCircles erbjuder vi dig möjligheten att teckna en försäkring för just din Subaru-modell.

Subaru Solterra

Subaru Solterra är märkets första helt eldrivna SUV och en banbrytande innovation inom elektriska fordon. Denna miljövänliga bil kombinerar Subarus kända robusthet och terrängförmåga med en utsläppsfri körförmåga. Med sin rymliga interiör, avancerade säkerhetsteknik och imponerande räckvidd är Solterra en idealisk följeslagare för både stadskörning och äventyr utanför allfartsvägar. När du tecknar en försäkring för elbil på WaterCircles får du dessutom 30 % rabatt när du tecknar online.

Teckna här

Subaru XV

Subaru XV är en kompakt crossover som är perfekt för dig som vill ha en bil som klarar både stadstrafik och utmanande terräng. Med sin markfrigång, symmetriska fyrhjulsdrift och robusta design, är XV utformad för att ta dig dit du vill, oavsett väder eller underlag. Dessutom erbjuder den en bekväm och säker resa med sina högteknologiska säkerhetsfunktioner och snygga interiör.

Teckna här

Subaru Outback

Subaru Outback är den ultimata kombinationen av en större kombibils komfort och en SUV:s förmåga. Känd för sin pålitlighet, rymliga lastutrymme och förmåga att hantera olika typer av vägunderlag, är Outback det perfekta valet för familjer och äventyrslystna. Med dess avancerade säkerhetssystem och komfortabla körupplevelse, är Subaru Outback en pålitlig partner på alla dina resor.

Teckna här

Försäkra även andra bilmodeller

Vi strävar efter att tillgodose alla bilägares behov, oavsett bilmodell. Vi erbjuder därför inte bara skräddarsydda försäkringsalternativ för ovanstående modeller från Subaru, utan även bilförsäkringar för andra bilmodeller från flera olika bilmärken.

 

Trafikförsäkring

Trafikförsäkringen är en nödvändig grundförsäkring för alla som kör på vägarna. Den täcker skador som du kan orsaka på andra personer och deras egendom. En trafikförsäkring erbjuder ett grundläggande men essentiellt skydd, vilket ger dig och andra trafikanter trygghet på vägen.

Teckna trafikförsäkring

Halvförsäkring

Vår halvförsäkring är det perfekta valet för de som söker ett mer omfattande skydd än enbart trafikförsäkring. Den täcker bland annat stöld, brand, glas- och vattenskador. Denna försäkring ger en extra nivå av trygghet för din bil och räcker ofta för nyare bilar som har kvar sin vagnskadegaranti.

Teckna halvförsäkring

Helförsäkring

För den som söker ett skydd som inkluderar vagnskada rekommenderar vi att man tecknar en helförsäkring. Denna inkluderar allt i trafik- och halvförsäkringen, samt ytterligare skydd vid kollisioner. För ett heltäckande skydd rekommenderar vi att du tecknar försäkringen Superbil som inkluderar alla tillägg.

Teckna helförsäkring

Försäkring för din Subaru med många fördelar

Topprankad

Vi är stolta över att våra bilförsäkringar hamnar i topp när Konsumenternas Försäkringsbyrå jämför olika försäkringsbolag – en trygghet för dig.

Hjälp dygnet runt

Vår skadejour är tillgänglig dygnet runt, vilket innebär att du alltid kan räkna med omedelbar och effektiv hjälp oavsett när du behöver det.

Superbil

Med försäkringen Superbil ingår alla tillägg, vilket ger dig ett komplett skydd på vägarna. Går att teckna för både halv- och helförsäkring.

Jämför innehållet i våra bilförsäkringar

Scrolla till höger i tabellen för att se hela prislistan.

Trafikförsäkring

Halvförsäkring

Superbil Halvförsäkring

Helförsäkring

Superbil Helförsäkring

När du äger en bil som du har i trafik måste du enligt lag ha en trafikförsäkring. Den ersätter bland annat personskador och skador på den andra bilen om din bil har varit orsaken till en kollision. Krishjälp hos legitimerad psykolog ges med högst 10 behandlingstillfällen för försäkrad som råkar ut för trafikolycka. Försäkringen gäller utan självrisk.

Ersätter skador på din bil som har orsakats av brand, blixt, explosion eller kortslutning. Självrisken är 1 000 kr.

Ersätter skador på bilens glasruta om du t ex råkar ut för ett stenskott. Om rutan behöver bytas ut är självrisken 1 500 kr men om skadan går att laga är självrisken 0 kr.

Gäller om bilen blir stulen, skadas vid stöldförsök eller vid inbrott i bilen. Försäkringen gäller även för avmonterade hjul och normala tillbehör till bilen. Självrisken är 2 000 kr.

Ersätter reparation av plötsliga fel på olika komponenter i bilen som t.ex. motor, generator och batteri för drivning av hybrid-/elbil.
Försäkringen gäller tills bilen blir 8 år eller har körts högst 12 000 mil. Elbilar (ej hybridbilar) högst 10 år eller har körts högst 15 000 mil. Självrisken är 2 000 kr om bilen körts högst 8 000 mil och 5 000 kr om bilen körts mer än 8 000 mil.

Ersätter skador i bilens kupé och bagageutrymme som varit plötsliga och oförutsedda. Försäkringen ersätter även rengöring av tank i samband med tankning av annat bränsle än vad tillverkaren rekommenderar och förlust av bilnyckel/bilnyckelkort och nödvändig omkodning. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter självrisken på Vagnskadeförsäkringen med upp till 6 000 kr om du råkar ut för en kollision med ett djur. Har du inte någon vagnskadeförsäkring eller vagnskadegaranti ersätter vi reparationen av din bil med maximalt 6 000 kr.

Ersätter kostnader för transport av både bilen och passagerare om bilen stulits, skadats eller fått något annat driftstopp. Självrisken är 1 500 kr.

Ersätter bland annat dina advokatkostnader vid vissa tvister och brottmål som rör dig som ägare till bilen. Självrisken är 25 % av kostnaden (lägst 1 000 kr).

Ersätter reparation av skador på din bil på grund av trafikolycka, skadegörelse eller någon annan oförutsedd olyckshändelse. Du väljer själv vilken självrisk du vill ha på vagnskadeförsäkringen; 3 500 kr, 6 000 kr eller 10 000 kr. Väljer du en högre självrisk får du en lägre premie att betala på din försäkring.

Ersätter kostnaden för miljöhyrbil om din bil inte kan användas på grund av en försäkringsskada. Du får ha hyrbil under den tiden som din bil är på verkstaden, dock längst 65 dagar. Vi betalar 75 % av dygns- och kilometerkostnaden.

Tillägg Tillägg

Ger ersättning för personskador som förare och passagerare fått vid trafikolycka med den försäkrade bilen.

Tillägg Tillägg

Ersätter bärgning eller assistans om du inte kan köra vidare med din bil på grund av t ex trafikolycka, maskinskada, stöld, punktering eller något annat driftstopp. Du kan även få ersättning för en miljöhyrbil i upp till 3 dygn om du befinner dig på en längre resa och inte kan köra vidare med din bil.

Tillägg Tillägg

Bra att veta

I tabellen ovan kan du se vad som ingår när du tecknar våra olika bilförsäkringar och hur de skiljer sig åt. Du kan läsa mer i vår förköpsinformation.

I vårt produktblad hittar du allt du behöver veta om vår bilförsäkring. Den ger dig en sammanfattande beskrivning av innehållet i försäkringen och svarar exempelvis på frågor om vad den täcker.

Här kan du läsa de fullständiga försäkringsvillkoren. En skada ersätts alltid enligt gällande villkor, oavsett när du tecknade försäkringen.

Gällande och fullständiga villkor:

Tidigare villkor:

Om din bil skulle skadas eller om du skulle hamna i en bilolycka finns det en självrisk, det vill säga den skadekostnad som du själv behöver stå för.

I ditt försäkringsbrev, och av tabellen ovan framgår grundsjälvrisken. I våra fullständiga villkor kan du se när särskilda självrisker är aktuella. Om flera skador skulle inträffa vid en och samma händelse, och ersättning ska betalas från flera delar i försäkringen – eller om du har andra privata sakförsäkringar tecknade hos oss (som exempelvis hemförsäkring) – behöver du endast betala en självrisk, den högsta. Om din trafikförsäkring gäller med självrisk behöver den alltid betalas utöver annan självrisk.

Har du svårt att välja den bästa bilförsäkringen för just din bil?

Kontakta oss så ger vi dig personlig service!

Kontakta kundservice